Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

ABOUT ME

Είμαι η Εύη και κατάγομαι από την όμορφη Θεσσαλονίκη...
Όνειρό μου από μικρή ήταν να σπουδάσω Αγγλική φιλολογία στο Λονδίνο..Το ονειρευόμουν από τις πρώτες τάξεις του Γυμνασίου αυτό..Έπειτα κάτι στράβωσε στην πορεία και το όνειρο αφέθηκε στην άκρη..Είμαι απόφοιτος Θεολογίας Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με Μεταπτυχιακές σπουδές στο ζήτημα του Ιστορικού Ιησού, και είμαι πολύ περήφανη για αυτό μιας και οι γνώσεις που μου προσέφερε ήταν και είναι ακόμη σημαντικές..
Στο "σπιτάκι" μου αυτό θα δείτε σκιαγραφημένο τον χαρακτήρα μου αλλά και την καθημερινότητά μας με τα παιδιά, σκέψεις προσωπικές δικές μου, παιδικές παραστάσεις μέσα από τα μάτια μας, προτάσεις βιβλίων για παιδιά αλλά και γονείςplaydates και τα parties μας, αγαπημένες μου συνταγές, μυστικά ομορφιάς για τη μαμά και τα αγαπημένα μου Vegetal προιόντα, κατασκευές και εύκολα Diys, crochet patterns, τα ταξίδια μας και τις εξορμήσεις με το φουσκωτό. Είσαι στο κατάλληλο blog για την Μαμά αλλά και για όλη την Οικογένεια!

Θέλω να ξέρεις πως αγαπώ το Λονδίνο! Είμαι σίγουρη πως στην προηγούμενη ζωή μου ζούσα εκεί!Μπορείς να δεις τις εμπειρίες από τα ταξίδια μου εκεί και κάποιο φωτογραφικό υλικό..

Μόνιμος κάτοικος Αττικής, πλέον, απολαμβάνω τη ζωή εδώ στα Νότια Προάστια!Προσπαθώ να γεμίσω τις ώρες μας εποικοδομητικά και να παρακολουθώ τα πολιτιστικά δρώμενα!

I LOVE MY LIFE WITH MY CHILDREN και ανυπομονώ να κάνω ένα τρίτο..Δεν με φαντάστηκα ποτέ μαμά, ούτε εγώ ούτε καν η ίδια μου η μάνα που λένε...Όσο δύσκολο και αν είναι να μεγαλώνεις 2 παιδιά μόνη σου μακριά από όλους τους δικούς σου , τη μαμά σου δηλαδή, άλλο τόσο απολαυστικό είναι να αφοσιώνεσαι 100% στην οικογένειά σου...

Πηγή έμπνευσής μου ότι περιέχει χρώμα, μυρωδιά, αγάπη, φροντίδα και φυσικά ότι έχει σχέση με το παιδί και τη γυναίκα. Γιατί είμαστε Γυναίκες εκτός από μαμάδες!

Αυτό η γωνιά στο διαδίκτυο αποτελεί το δικό τους μικρό ημερολόγιο γεμάτο με πολύ υλικό από αυτά αλλά και πολύ από τη μαμά τους!!~

Σας εύχομαι καλή περιήγηση..
Τα σχόλιά σας είναι η ανταμοιβή μου!
Σας μαμαδογλυκοφιλώ!
Με αγάπη 
Εύη

Share
Tweet
Pin
Share

My Insta Posts