Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

Η καινούργια μας παγωτομηχανή της Playdoh και μία επιβράβευση!

by - Τρίτη, Οκτωβρίου 27, 2015

Μπορεί να μην είναι καλοκαίρι και ήδη να φοράμε τα καινούργια μας φούτερ και πουλόβερ, ο Ντίνος, όμως, διάλεξε να πάρει μια παγωτομηχανή για να φτιάχνουμε νέα σχεδιάκια με τις πλαστελίνες μας, σαν επιβράβευση για τα πολύ όμορφα λόγια που μας είπε η κυρία του τις τελευταίες μέρες!
ice ream maker
ice cream makerΤο σχολείο τον έχει βοηθήσει σε πολλά!Η κυρία μας είναι εξαιρετική και με την πολύ καλή μας συνεργασία καταφέραμε να έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα στον μικρό!Στην αρχή καταλάβαινα ότι ήταν λιγάκι πελαγωμένος!Το τελευταίο δεκαήμερο, όμως, μοιάζει απόλυτα συνειδητοποιημένος και ευχαριστημένος που η μέρα του κυλάει ευχάριστα με πολλούς καινούργιους φίλους και πολλές δραστηριότητες!

Θελήσαμε με τον Δημήτρη στην πρώτη του επιβράβευση από την δασκάλα του να τον επιβραβεύσουμε και εμείς με ότι δώρο ήθελε!Ζήτησε μία φυσαρμόνικα και την παγωτομηχανή της Playdoh!Η αγάπη του για τις πλαστελίνες είναι τεράστια..Σχεδόν καθημερινά δημιουργούμε παραστάσεις, άλλοτε με σκάφη και παραλία και καμιά φορά δάσος με ζωάκια..Χτες. λοιπόν, παίξαμε με την καινούργια μας παγωτομηχανή!Την στολίσαμε στο τραπεζάκι μας, κατεβάσαμε και τις υπόλοιπες πλαστελίνες μας και μαζί με την μικρή Stacy φτιάξαμε ολόκληρο παγωτατζίδικο!..
Κάποια στιγμή θέλω να φτιάξουμε και δικές μας πλαστελίνες γιατί η φίλη μου η Ελπίδα στο υπέροχο γεμάτο ιδέες Two boys + Hope blog της έχει μοιραστεί αμέτρητες συνταγές για σπιτικές πλαστελίνες!!Αύριο που δεν έχουμε σχολείο θα το επιχειρήσουμε!.
Ο καιρός αυτές τις μέρες μπορεί να αγρίεψε για τα καλά!Εμείς, όμως, δεν το βάλαμε κάτω και βγήκαμε να απολαύσουμε τον λιγοστό ήλιο στο αγαπημένο μέρος μας για ποδήλατο!!Πού αλλού..Κοντά στα σκάφη!..
Αυτά τα μικρά σκαθάρια είναι όλη μου η ζωή..Κερδίζω πιο πολλά εγώ από αυτά, από όσα κερδίζουν αυτά από εμένα!!
Σας μαμαδογλυκοφιλώ! 
Σμουτς!

You May Also Like

0 σχόλια

My Insta Posts