Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΜΙΚΡΗ ΣΕΛΗΝΗ

by - Σάββατο, Μαρτίου 31, 2018

Την Μικρή Σελήνη την αγαπήσαμε όταν διαβάσαμε τα δύο πρώτα βιβλία που μετέφρασε και κυκλοφόρησαν από τις Εκδόσεις της, ''Ο αρκούδος και το πιάνο'' και ''Ο παππούς μου έχει ένα φίλο γίγαντα''! Τις ημέρες αυτές κυκλοφόρησε ένα ακόμη εξαιρετικά υπέροχο βιβλίο με τίτλο Μέλισσες και έχουμε πάθει πλάκα στην κυριολεξία μαζί του και εγώ και τα παιδιά!

ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΜΙΚΡΗ ΣΕΛΗΝΗ

Αυτό το βιβλίο αποτελεί μια εγκυκλοπαίδεια για μέλισσες! Πραγματικά, κρύβει μέσα του οτιδήποτε χρειάζεται να ξέρεις για το έντομο αυτό, για το πόσο σκληρά εργάζονται, για την ιστορία που κουβαλάνε ανά τους αιώνες, για τους μελισσοκόμους που τους παίρνουν το μέλι και πόσα άλλα σημαντικά ακόμη!

ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΜΙΚΡΗ ΣΕΛΗΝΗ

Τα παιδιά εξερευνούν τον μαγικό κόσμο των μελισσών και ερωτεύονται το εξώφυλλό του με τον γλυκύτατο μελισσοκόμο με την πρώτη ματιά! Στο βιβλίο αυτό το παιδί θα μάθει τα πάντα σχετικά με την ανατομία του σώματος μιας μέλισσας, για το σπίτι της αλλά και για τις συνήθειές της!Θα ενημερωθούν για τους εχθρούς της μέλισσας αλλά και για τους φίλους της και θα μάθουν για την τρομερή σχέση τους με τον Ναπολέοντα!Αυτό που δεν ξέραμε εμείς και σίγουρα μάθαμε είναι πως οι μέλισσες έχουν τον δικό τους χορό και πως κάθε ένας από αυτούς κρύβει ένα μήνυμα!

ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΜΙΚΡΗ ΣΕΛΗΝΗ

ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΜΙΚΡΗ ΣΕΛΗΝΗ

ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΜΙΚΡΗ ΣΕΛΗΝΗ

Ο Piotr Socha εικονογράφησε ένα εξαιρετικό βιβλίο και ο Wojciech Graijkowski το αποθέωσε γράφοντας τα κείμενα! Αν τα παιδιά σας αγαπάνε το μέλι είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να γνωρίσουν τα πάντα γύρω από αυτό και για το έντομο που το παράγει! Η κύκλος της ζωής της μέλισσας είναι αξιοθαύμαστος και αυτός που μας προσφέρει πολύτιμο για τη διατροφή μας!

https://www.facebook.com/honeynestoras/

Εμείς από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου αγοράζουμε μέλι από παραγωγό γνωστό μας! Πάντα  οι γονείς μου προτιμούσαν το αγνό μέλι από τον άνθρωπο που ξέραμε πως το παρήγαγε! Τα τελευταία χρόνια το μέλι που τρώμε το παίρνουμε από τον Κωστή, από όπου σε καλώ να πάρεις και εσύ αν δεν έχεις κάποιον δικό σου που παράγει! Εδώ θα δεις την σελίδα του με το απίστευτο μέλι που έχει και μπορείς να του στείλεις μήνυμα, να σου εξηγήσει τις ποικιλίες και τα οφέλη της καθεμίας! Ο Κωστής είναι δικό μας παιδί, καλό και εργατικό σαν τις μέλισσες του που παράγουν το αγνό μέλι!
Σε μαμαδογλυκοφιλώ!

You May Also Like

1 σχόλια

My Insta Posts