Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

3 ΝΕΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΟΠΤΡΑ

by - Παρασκευή, Δεκεμβρίου 22, 2017

Συνεχίζουμε να μετράμε αντίστροφα μέχρι τα Χριστούγεννα και να διαβάζουμε Χριστουγεννιάτικες ιστορίες γεμάτες εικόνες και μυρωδιά από Άι Βασίλη, καλικαντζαράκια και Βόρειο Πόλο!Σήμερα σου δείχνω 3 νέες κυκλοφορίες από τις Εκδόσεις Διόπτρα που θα σε βάλουν ακόμα περισσότερο στο κλίμα των ημερών!Τα παιδιά μου τις λάτρεψαν αυτές τις ιστορίες μαζί με την εικονογράφησή τους!


χριστουγεννιάτικα βιβλία

Ο κουραμπιές Γιεγιές!

χριστουγεννιάτικα βιβλία

Την Αυγή Βάγια είχα την ευκαιρία να την γνωρίσω δια ζώσης σε μια υπέροχη συνάντηση που ετοίμασαν τα κορίτσια που κρύβονται πίσω από τις Εκδόσεις Διόπτρα και χάρηκα πολύ γιατί στα μάτια της με πόσο αγάπη έγραψε αυτό το βιβλίο! Ο κουραμπιές που έλεγε συνέχεια yes, δεν υπάρχει νηπιάκι που να μην γνωρίζει αυτή τη λέξη νομίζω, ήθελε οπωσδήποτε να τον αγοράσει κάποιος! Επειδή, όμως, περνούσαν οι μέρες και κανείς δεν τον διάλεγε από την βιτρίνα του κύριου Καραμέλου, ο καημένος έλεγε σε όλα ναι κάθε πρωί που ο καλός ζαχαροπλάστης ετοίμαζε τα γλυκά που θα πουλούσε και τα στόλιζε με διάφορα ζαχαρωτά και σιρόπια μπας και τον αγοράσει κανείς!Ο Γιεγιές, όμως, δεν θύμιζε με τίποτα σε κουραμπιέ! 


χριστουγεννιάτικα βιβλία

Το πρώτο παιδικό βιβλίο της συγγραφέως είναι μια ιστορία που θα μπορούσες να διαβάσεις με το παιδί σου τις ημέρες αυτές αλλά και όλο τον χρόνο αφού τα μηνύματα που περνάνε είναι διαχρονικά! Η ιστορία του κουραμπιέ αυτού είναι μια συναρπαστική ευκαιρία να αντιληφθούν τα παιδιά πως ο καθένας είναι όμορφος, ζηλευτός και αγαπητός όταν είναι ο εαυτός του! Με την βοήθεια των φίλων μπορείς να ξεπεράσεις κάποια εμπόδια, να διασκεδάσεις και να πετύχεις τον στόχο σου! Αυτό το βιβλίο είναι σίγουρα για όλες τις εποχές του χρόνου!

Ο Άγιος Βασίλης και το έλκηθρο με τα κουδουνάκια!


χριστουγεννιάτικα βιβλία

Γίνεται Χριστούγεννα χωρίς βιβλία με Άγιους Βασίληδες, ταρανδάκια, Βόρειο Πόλο, χιόνι και κουδουνάκια? Δεν γίνεται, για αυτό και οι Διόπτρα κυκλοφορούν κάθε χρόνο για εμάς αρκετές τέτοιες ιστορίες να μοιραστείς με το παιδί σου! Και οι 3 ιστορίες που κρύβει μέσα του το βιβλίο αυτό είναι ιδανικές για χαλάρωση μπροστά στο δέντρο, το τζάκι ή στον καναπέ με τα λαμπιόνια να αναβοσβήνουν! Το έκανες εικόνα? Εμείς είμαστε έτσι κάθε απόγευμα και είναι η καλύτερη στιγμή της ημέρας!

Καλικαντζαράκια Ζαβολάκια


χριστουγεννιάτικα βιβλία

Τι γίνεται στο Βόρειο Πόλο? Ποιος ετοιμάζει όλα αυτά τα δώρα που ζητούν τα παιδιά από τον Άγιο Βασίλη? Πως είναι ένα καλικαντζαράκι? Τι φοράει, τι τρώει, πως διασκεδάζει? Αυτή η ιστορία είναι ότι πρέπει για να δει το πιτσιρίκι τι γίνεται εκεί πάνω στον Βόρειο Πόλο! Είναι ιδανικό για παιδιά μικρότερης ηλικίας, δύο και τριών χρονών δηλαδή, σκληρόδετο και εύκολο να το κρατήσει στα χεράκια του! Είναι ένα βιβλίο γεμάτο χαρούμενες πολύχρωμες εικόνες και διαβάζεται ξανά και ξανά!


Εδώ μπορείς να δεις όλες τις υπέροχες Χριστουγεννιάτικες ιστορίες που επέλεξα να σου δείξω μέχρι σήμερα !! 
Εδώ μπορείς να δεις όλες τις βιβλιο- ιστορίες μας  και αν έχεις διαβάσει κάποιο από όλα αυτά με το μικράκι σου περιμένω να μου πεις τις εντυπώσεις σου!

Μείνε συντονισμένη μαζί μου κάνοντας subscribe εδώ δεξιά στο mail list μου ή κάνοντας Follow στο Instagram μου  & στο Facebook! Ήδη τρέχουν δύο διαγωνισμοί στο Facebook ένας για τη μαμά και ένας για το παιδί! Βρες τους όλους με ένα click εδώ!!!!
Σε μαμαδογλυκοφιλώ!


You May Also Like

2 σχόλια

My Insta Posts