Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

ΕΝΑ ΚΑΔΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΑΣΚΑΛΑ ΜΑΣ

by - Παρασκευή, Ιουνίου 09, 2017

Κακά τα ψέμματα φίλοι μου το καλοκαίρι έφτασε! Όσο και να δεν μας βοηθάει ο καιρός να το πιστέψουμε με τα κόλπα που μας κάνει ,ο Ιούνης ήρθε και οι πόρτες του σχολείου θα κλείσουν! Ξέρω πως αυτές τις μέρες ψάχνεις δωράκι για την δασκάλα σας, για την δασκάλα του σχολείου, της γυμναστικής, της ξένης γλώσσας! Για αυτά τα σημαντικά πρόσωπα στις ζωές των παιδιών μας, τα οποία δεν συμβάλλουν μόνο στην εκπαίδευσή τους αλλά και στην διαμόρφωση του χαρακτήρα τους!Φέτος, επέλεξα το δώρο να είναι κάτι που θα στολίζει το γραφείο της!Και είμαι σίγουρη πως θα το λατρέψει η όμορφη γαλανομάτα δασκάλα μας!

δωράκι για την δασκάλα

Έψαξα αρκετά μπορώ να σου πω! Παρέα με τον Ντίνο αναζητήσαμε ιδέες δεξιά και αριστερά! Η αρχική ιδέα μας ήταν να της φτιάξουμε εμείς κάτι με τα χέρια μας!Δεν προλάβαμε, όμως, και έτσι θα αρκεστούμε σε μια απλή ζωγραφιά με πρωταγωνίστρια την ίδια!Κατέληξα στο The Little Shop  και στο υπέροχο καδράκι με την υπέροχα ζωγραφισμένη κουκουβάγια! Ο Ντίνος πρόσθεσε πως η κουκουβάγια είναι η σοφή δασκάλα του!Το δώρο μας ήρθε μέσα σε υπέροχη συσκευασία δώρου φυσικά! Εδώ μπορείς να ρίξεις μία ματιά στα υπόλοιπα δώρα για την δασκάλα που διαθέτει!

the little shop

Το γλυκό αυτό μαγαζάκι το ανακάλυψα πρόσφατα! Ύστερα από μία περιήγηση σε αυτό κατάλαβα πως έχει ενδιαφέρουσες προτάσεις για κάθε περίσταση! Εσύ που με διαβάζεις ξέρεις πως αγαπώ οτιδήποτε personalised και το κατάστημα αυτό διαθέτει πολλά πραγματάκια στο αντικείμενο αυτό! Δώρα για τον μπαμπά για παράδειγμα για την γιορτή του Πατέρα που πλησιάζει σε λίγες μέρες, διακοσμητικά για το σπίτι και πολλά πολλά ακόμη! Μια βόλτα στο e-shop τους θα σε ξετρελάνει! Ωστόσο, διαθέτει και φυσικό κατάστημα με τις χειροποίητες δημιουργίες του και τα είδη δώρων, στην Αργυρούπολη Αττικής, 25ης Μαρτίου 1 με Λεωφόρος Βουλιαγμένης 32Α στον 1ο όροφο!Αν μένεις Νότια θα ήταν καλή ευκαιρία να περάσεις από εκεί να δεις από κοντά το μικρό καλλιτεχνικό μαγαζάκι!

Τέτοια δωράκια πάντα τα χαίρονται οι δασκάλες! Είναι προσωπικά και μπορεί το κόστος τους να είναι συμβολικό ωστόσο η συναισθηματική τους αξία είναι μεγάλη! Στο πίσω μέρος του κάδρου γράψαμε ένα γλυκό 'Ευχαριστώ' στην δασκάλα που ήταν δίπλα μας σε όλα την φετινή χρονιά! Δίπλα στο παιδί αλλά και στη μαμά! Την ευχαριστώ και την ευγνωμονώ για όσα έμαθε, μετέφερε, μετέδωσε και πρόσφερε στο παιδί μας!

the little shop

Το μικρό αυτό μαγαζάκι θα το βρεις και στο Facebook και μέχρι αύριο μπορείς να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό μας που τρέχει σε συνεργασία μαζί του! Χαρίζουμε σε δύο τυχερούς νικητές από ένα καδράκι για την δασκάλα! Δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό μας με ένα click εδώ!!
Σε μαμαδογλυκοφιλώ!

You May Also Like

0 σχόλια

My Insta Posts