Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

by - Πέμπτη, Ιουνίου 29, 2017

Οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος μας έχουν μάθει σε βιβλία που αγαπάς με την πρώτη ματιά αλλά και σε συγγραφείς που δύσκολα να μην πάρεις και το επόμενο βιβλίο τους που θα κυκλοφορήσει στα χέρια σου!Τα τρία βιβλία που θα σου δείξω σήμερα είναι βιβλία συγγραφέων που αγαπάμε πολύ και για τους οποίους έχω μιλήσει και στο παρελθόν!

Φίλιππος Μανδηλαράς- Η Πρώτη μου Ιστορία

Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Τα βιβλία της σειράς αυτή τα γνωρίσαμε πριν από λίγα χρόνια, όταν διαβάσαμε τις πρώτες μας ιστορίες για την Κρήτη και τους Ολυμπιακούς αγώνες! Τώρα ήρθε η σειρά να διαβάσουμε τις Κυκλάδες, τα νησιά που αγαπάμε πολύ οικογενειακώς και μάλιστα πέρυσι προτιμήσαμε σε ένα από αυτά να περάσουμε τις οικογενειακές μας διακοπές!Μάθαμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αυτών των νησιών, λίγα πράγματα για την κουλτούρα και τον πολιτισμό τους αλλά και πως διαμορφώθηκαν αρχικά!
💡ήξερες εσύ ότι οι Κυκλάδες έχουν 220 νησιά και βραχονησίδες και πως η πρωτεύουσα τους είναι η Σύρος?

📕Ο λύκος ο Ζαχαρίας θέλει να γίνει σούπερ ήρωας
Orianne Lallemand - Eleonore Thuillier



Ο λύκος ο Ζαχαρίας είναι αγαπημένος ήρωας εδώ και χρόνια!Διαβάζουμε ανελλιπώς τις ιστορίες του και έχουμε αγοράσει κάποιες από αυτές και για τους φίλους μας!Αυτή τη φορά ο σκανταλιάρης λύκος θέλει να γίνει super ήρωας! Έτσι, αποφάσισε να ράψει μια στολή και να μετονομαστεί σε super-Λύκμαν! Έπρεπε άλλωστε να εντυπωσιάσει και την Λουλού!Θα τον αγαπήσει άραγε η Λουλού με τα μειονεκτήματά του? 

📗 Ξεχωρίζω και σφυρίζω
Rob Biddulph


Ένα βιβλίο πολύ διαφορετικό από αυτό που διαβάσαμε την προηγούμενη φορά από το συγγραφέα, το αγαπημένο ΓΚΡΡΡΡΡ!! εννοώ! Πρόκειται για ένα εξαιρετικό βιβλίο, στο οποίο το παιδί μπορεί να διακρίνει τις διαφορές, οι οποίες δεν είναι και τόσο εμφανής κάποιες φορές!Ηρωίδα του βιβλίου είναι μια σκυλίτσα, η οποία δεν θέλει να διαφέρει πια και έτσι ξεκινά ένα ταξίδι να βρει ένα μέρος να ταιριάζει απόλυτα με αυτό! Ίσως, όμως, τελικά να είναι ωραίο να διαφέρεις από το πλήθος, έτσι δεν είναι?

Καλοκαιράκι χωρίς βιβλία για παρέα δεν γίνεται! Κοιμόμαστε αργά και μετά από την υπερένταση που μας διακατέχει όλη μέρα παιχνίδι, ένα βιβλίο είναι ο καλύτερος τρόπος να πεις την πιο γλυκιά καληνύχτα!
Σε μαμαδογλυκοφιλώ!



You May Also Like

0 σχόλια

My Insta Posts