Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

ΤΑ ΦΥΛΛΑΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

by - Παρασκευή, Ιουνίου 23, 2017

Τα Φυλλαράκια της Elniplex ξαναχτυπούν λίγο πριν φύγουμε για τις καλοκαιρινές μας διακοπές και είναι εδώ για να μας κρατήσουν συντροφιά αλλά και να κρατήσουμε στο μυαλό μας φρέσκα όσα μάθαμε στο Νηπιαγωγείο την χρονιά που μας πέρασε!Ο Ντίνος δήλωσε ενθουσιασμένος και πανέτοιμος να ταξιδέψει μαζί τους!

Τα φυλλαράκια των διακοπών Μεταίχμιο

Αν έχεις παιδί που τρελαίνεται για γραφή, ζωγραφική και να λύνει γρίφους τότε αυτά τα δύο βιβλιαράκια είναι ότι πρέπει για διακοπές! Άλλωστε το δηλώνει και στο οπισθόφυλλο πως είναι κατάλληλο για αυτές! Εμείς ξεκινήσαμε ήδη το ταξίδι με την πιο τολμηρή, κεφάτη και δημιουργική παρέα!

Τα φυλλαράκια της φύσης και των διακοπών

Η συντακτική ομάδα του βραβευμένου εκπαιδευτικού portal ύστερα από τα Φυλλαράκια της Γλώσσας, της Τέχνης και των Μαθηματικών, ενώθηκε για άλλη μια φορά και δημιούργησε δύο νέα εκπαιδευτικά βιβλία που θα βοηθήσουν τα παιδιά μας!Αυτό που μου αρέσει εμένα στο έργο τους είναι πως το βιβλίο δεν είναι καθόλου κουραστικό! Οι σελίδες κυλούν ευχάριστα και αρκετά ξεκούραστα για φύλλα εργασιών! Καταφέρνουν μέσα από το μυστήριο, την περιπέτεια, την φύση και το καλοκαίρι -στην προκειμένη περίπτωση- να κινήσουν το ενδιαφέρον του παιδιού και να το δεσμεύσουν! Με τον Ντίνο δίνουμε μάχη κάθε φορά γιατί αν είχα στην διάθεσή μου περισσότερο ελεύθερο χρόνο ήταν ικανός να τελειώσουμε το ένα Φυλλαράκι μέσα σε ένα απόγευμα μόνο! 

Τα φυλλαράκια της Φύσης και των Διακοπών

Οι Εκδόσεις Μεταίχμιο, λοιπόν, για άλλη μια φορά κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις της δύο ποιοτικά εκπαιδευτικά βιβλία, κατάλληλα για τα νηπιάκια και τα πρωτάκια μας που τελείωσαν  το σχολείο! Είναι δύο υπέροχα εργαλεία να κρατήσουν φρέσκα όσα μάθανε την φετινή χρονιά κατά τη διάρκεια των διακοπών! Το ένα από τα δύο του το φυλάω για τον Σεπτέμβρη, λίγο πριν ανοίξουν οι πόρτες του μεγάλου σχολείου μας! Θα είναι η καλύτερη ευκαιρία να φρεσκάρουμε την μνήμη μας!

Στην συλλογή μας με τα #φυλλαρακια της @elniplex ήρθαν να προστεθούν οι δυο νεες κυκλοφορίες τους σε συνεργασία με το @metaixmio ! Αγαπήσαμε πολυ τα Φυλλαράκια της Γλώσσας , της Τέχνης και των Μαθηματικών! Ώρα να αγαπήσουμε τα φυλλαράκια της Φύσης και των Διακοπων🎈🏖🏕🏖🏕 Απο τους #συντακτες του βραβευμένου αυτού εκπαιδευτικού #portal ! Θα ζήσουμε αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές!!🏖🤗🏝⛱🏝⛱🏝⛱🏝⛱🏝⛱ #elniplex #metaixmio #metaixmiobooks #mamasnpapas💜💜 #daysofourlives #everydaylife #φυλλαρακια #εκπαιδευτικαβιβλια #booklover #bookstagrammer #bookstagram #bloggergram #bloggermom #bloggingmom #bloggingbooks #learning
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mama's 'n' Papa's🦄 (@mamas_n_papas.gr) στις
 

Τα Φυλλαράκια της Φύσης μπορείς να τα βρεις εδώ  και τα Φυλλαράκια των Διακοπών εδώ! Αξιοποίησε κάποιες ώρες πιο δημιουργικά μαζί με το παιδί! Επίσης αν έχεις παιδάκι που είναι ή που θα γίνει σύντομα 3 χρονών τότε σου έχω την καλύτερη πρόταση εκπαιδευτικού βιβλίου που θα το κάνει να κολλήσει! Διάβασε εδώ πως αγάπησε η τρίχρονη Stacy μου το Είμαι 3 και μπορώ! Άλλο ένα εξαιρετικό εκπαιδευτικό βιβλίο από το Μεταίχμιο!
Σε μαμαδογλυκοφιλώ!



You May Also Like

0 σχόλια

My Insta Posts