Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

ΖΟΓΚ AXEL SCHEFFLER & JULIA DONALDSON

by - Δευτέρα, Μαΐου 08, 2017

Ο Axel Scheffler επιστρέφει παρέα με την Julia Donaldson και μας χαρίζουν άλλη μία επιτυχία τους για να διαβάζουμε με τα πιτσιρίκια μαζί τις ώρες χαλάρωσης! Το νέο τους βιβλίο ΖΟΓΚ κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ίκαρος και μόλις το προσθέσαμε στην βιβλιοθήκη μας!!

Εκδόσεις Ίκαρος Παιδικό βιβλίο

Η ιστορία του Ζογκ, του μικρού αλλά ψιλού και καλόκαρδου δράκου, είναι διασκεδαστική με ζωηρή και πλούσια εικονογράφηση! Το μέγεθος του βιβλίου είναι κάτι που σε κερδίζει γιατί γεμίζει το μάτι του παιδιού χρώματα και εικόνες! Χωρίς πολλές λέξεις, παρά μόνο λίγες και εύστοχα διατυπωμένες, καταφέρνει ο συγγραφέας να περάσει το μήνυμα στο παιδί!

Εκδόσεις Ίκαρος

Το δρακάκι είναι λιγάκι απρόσεκτο και σε κάθε δοκιμασία που καλείτε να περάσει στο δρακοσχολείο συναντά δυσκολίες και όλο κάτι του συμβαίνει!Ένα καλόκαρδο κορίτσι, όμως, ακριβώς σαν και αυτόν, είναι πάντα εκεί σε κάθε του δυσκολία να τον βοηθήσει να τα καταφέρει και να μην τα παρατήσει! Βλέπουμε τον Ζογκ να μεγαλώνει και να περνάει τις τάξης του δρακοσκολείου πάντα παρέα με το κορίτσι αυτό, ώσπου στην πέμπτη τάξη θα πετύχει στην πιο δύσκολη δοκιμασία! Να πιάσει μια πριγκίπισσα! 

Εκδόσεις Ίκαρος

Εκδόσεις Ίκαρος

Η επιμονή και υπομονή είναι οι αρετές που διαπραγματεύεται η ιστορία αυτή! Το παιδί καταλαβαίνει πως όταν δεν τα παρατάμε και το βάζουμε πείσμα να συνεχίσουμε τότε βγαίνουμε πάντα νικητές και πετυχαίνουμε τον στόχο μας!  

Το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε εδώ και να το αγοράσετε σε τιμή με έκπτωση! Το 2011 τιμήθηκε με το Oxfordshire Book Award, ένα βραβείο που δίνεται αποκλειστικά από παιδιά που επιλέγουν τα αγαπημένα τους βιβλία! Εμείς αγαπάμε πολύ τον Axel Scheffler και τρελαινόμαστε με την σειρά του Τικ και Τέλα!
Σε μαμαδογλυκοφιλώ!

You May Also Like

1 σχόλια

My Insta Posts