Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

SUMMER TUTTI FRUTTI BLOGGERS PICNIC DAY

by - Δευτέρα, Μαΐου 15, 2017

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οργανωθήκαμε για ένα super και άκρως οικογενειακό #picnic με αγαπημένες φίλες #bloggers! Για μία ακόμη φορά το Ανθομέλι μας ξεσήκωσε και έδωσε το σύνθημα για μία ολόκληρη ημέρα στα Βασιλικά Ανάκτορα του Τατοΐου! Όλες μαζί δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό ώστε να οργανωθούμε, να δουλέψουμε ομαδικά αλλά και ατομικά και να απολαύσουμε μία υπέροχη Κυριακή μέσα στη φύση, γιορτάζοντας την πιο σπουδαία παγκόσμια γιορτή για εμάς, την Γιορτή της μητέρας!


Tatoi

Το φετινό μας picnic προμήνυε το καλοκαιράκι που πλησιάζει πολύ σύντομα! Tutti Frutti το ονομάσαμε και το στολίσαμε με καλοκαιρινά φρούτα, χρώματα, γεύσεις, νοστιμιές και δώρα! Αν είσαι blogger εσύ που με διαβάζεις τώρα, ή μαμά που τις αρέσουν τα θεματικά party θα μας καταλαβαίνεις απόλυτα! Event  χωρίς θέμα δεν γίνεται, έτσι δεν είναι?


Happy Mothers Day

Το μέρος γνώριμο για τις περισσότερες από εμάς, μιας και πέρυσι ζήσαμε το πρώτο μας οικογενειακό picnic εκεί και το δέντρο που βλέπεις να δεσπόζει στις περισσότερες φωτογραφίες ήταν αυτό που μας φιλοξένησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά! Έχει ακούσει όλες τις συζητήσεις μας, τα γέλια μας, τα παιχνίδια μας, τα σχέδια μας και τα όνειρα μας για το μέλλον! Όπως πολύ σωστά είπε και η φίλη μας ''Ευχαριστούμε δέντρο που μας υπομένεις!"


Bloggers Picnic Day


Bloggers Picnic


Happy Mother's Day

Tatoi

Tatoi

Οι φίλες μου..Αυτές οι όμορφες υπάρξεις που υπάρχουν στην ζωή μου και προσθέτουν περισσότερη χαρά, περισσότερη όρεξη για περιπέτεια, που με ανεβάζουν ψυχολογικά, που με εμψυχώνουν πως κάθε φορά γίνομαι και καλύτερη, που είναι εκεί στις τρέλες μου, που..που..που..Τι ευχαριστώ και τις ευγνωμονώ για όλα! Εκείνες καταλαβαίνουν το γιατί!


Bloggers Picnic Day

Bloggers Picnic Day

Happy Bloggers Greece


Happy Mother's Day


Bloggers Picnic Day


Happy Bloggers

Η καθεμία είναι ξεχωριστή για διαφορετικό λόγο, με την δική της προσωπικότητα, με την δική της ιδιοσυγκρασία και με το δικό της φορτωμένο πρόγραμμα! Είμαστε όλες τόσο μα τόσο διαφορετικές σε πολλά πράγματα και όμως ταιριάζουμε! Έχουμε ζήσει διαφορετικά, έχουμε μεγαλώσει σε διαφορετικά μέρη και όμως μας ενώνουν πολύ περισσότερα πράγματα από όσα φανταζόμασταν πραγματικά!Αυτό που μας ενώνει είναι η όρεξη για ζωή και περιπέτεια, η φαντασία, η τρέλα, το πάθος για δημιουργία, η ανάγκη για κοινωνικοποίηση, τα όνειρα μας πάνω στο blogging και πόσα άλλα ακόμη! 


Bloggers Picnic Day

Bloggers Picnic Day


Happy Bloggers


Happy Bloggers

Happy Bloggers

Δεν μας καταλαβαίνουν πολλοί, αυτό είναι αλήθεια! Κάποιοι απορούν που βρίσκουμε το κουράγιο και κάνουμε τόση προεργασία για ένα μόνο πικνικ! Νομίζουν πως δυσκολεύουμε τη ζωή μας, γιατί επιλέξαμε να κουβαλήσουμε τσάντες, σακούλες, αναψυκτικά, νερά, παιχνίδια, πινιάτα, τραπέζια, καρεκλάκια, ποδήλατα και άλλα μέσα σε ένα δάσος περπατώντας 10 λεπτά με όλο αυτό το φορτίο στις πλάτες μας από το parking μέχρι το μέρος του picnic! Μπορεί να είμαστε παλαβοί δεν ξέρω! Αυτό που ξέρω είναι ότι τα παιδιά μας δεν έχουν σταματήσει να μιλάνε για αυτό, μάλιστα μιλούσαν στις δασκάλες τους μια ολόκληρη εβδομάδα εξιστορώντας το περσινό μας που λάτρεψαν, ότι ήρθαμε για μία ολόκληρη μέρα πιο κοντά στη φύση και δημιουργήσαμε όμορφες στιγμές σε εμάς και τα παιδιά μας που θα μείνουν ανεξίτηλες στο χρόνο! Ίσως του χρόνου το μέρος διεξαγωγής να είναι διαφορετικό, όπως και να έχει η εμπειρία θα μας μείνει αξέχαστη!


Happy Bloggers


Happy Bloggers


Happy Bloggers

Η επιλογή της ημέρας δεν ήταν τυχαία! Επιλέξαμε να γιορτάσουμε όλες μαζί την ημέρα της μητέρας! Κάποιες από εμάς ετοίμασαν εκπλήξεις για εμάς ή τα παιδιά μας! Τα δωράκια δεν λείπουν ποτέ όταν μαζευόμαστε! Δωράκια συμβολικά που ζεσταίνουν την καρδιά μας και φυλάσσονται στα ενθύμια της ζωής μας! Κολιέ με μια μεγάλη κόκκινη καρδιά, μπρελόκ με τα ονόματα των παιδιών μας, κηπουρική στο δάσος με ένα απλό κεσεδάκι από γιαούρτι και σακουλάκι χάρτινο με έκπληξη κρυμμένη αυστηρά και μόνο για μαμάδες!


Tatoi

Bloggers Picnic Day

Bloggers Picnic Day Tatoi

Happy Bloggers


Happy Bloggers

Φροντίσαμε άψογα το φαγητό της ημέρας κατόπιν συνεννόησης! Η καθεμία πρόσφερε κάτι για τον μπουφέ μας, ο οποίος ήταν πλούσιος και φυσικά κάλυπτε πρωινό, μεσημεριανό και γλυκό! Όλα μαμαδίστικα και τα περισσότερα homemade! Για άλλη μια φορά, εμείς οι Ελληνίδες μάνες, ετοιμάσαμε υπέρ του δέοντος φαγητά και έτσι στο τέλος μοιραστήκαμε ότι περίσσεψε και φύγαμε με κολατσιό για το σχολείο! 😊


Bloggers Picnic Day

Bloggers Picnic Day


Happy Mother's Day


Bloggers Picnic

Bloggers Picnic Day


Bloggers Picnic Day

Bloggers Picnic Day


Bloggers PIcnic Day


Bloggers Picnic Day


Bloggers Picnic Day

Bloggers Picnic Day

Τα παιχνίδια δεν έλειψαν και φέτος από το picnic μας! Το Ανθομέλι μας ετοίμασε κυνήγι θησαυρού, ενώ Το Μεγαλώνω Μεγαλώνεις Μεγαλώνει κηπουρική αρωματικών φυτών! Διασκέδαση και εκμάθηση έγιναν ένα εκείνη την ημέρα! Δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις, βέβαια, μιας και οι δύο φίλες μας είχαν γενέθλια τις προηγούμενες ημέρες!




Bloggers PIcnic Day


Bloggers Picnic Day


Summer Picnic


Bloggers Picnic Day


Bloggers Picnic Day


Bloggers Picnic Day


Bloggers Picnic Day


Bloggers Picnic Day

Οι χορηγοί μας στο πλευρό μας και έκαστος στο είδος του! Το Δημιουργούμε μαζί χάρισε στα παιδιά μας ένα personalised frisbee με το όνομα του παιδιού επάνω, ότι πρέπει για το παιχνίδι μας στην παραλία!


Δημιουργούμε μαζί

Το Living Green έντυσε υπέροχα το παιδικό μας τραπέζι με θέμα το Flamingo που είναι πολύ της μόδας, προσφέροντάς μας πλαστικά πιατάκια, ποτηράκια και ασορτί χαρτοπετσέτες! 

Living Green

Bloggers Picnic Day

Το κατάστημα ALL DAY Roma Pizza Γλυφάδας ενίσχυσε τον μπουφέ μας προσφέροντας τις νόστιμες κοτομπουκιές της για τα παιδιά μας, πίτσες σε οικογενειακό μέγεθος με την μοναδική σάλτσα και την μυστική της συνταγή, καθώς και ατομικά κομμάτια σε διαφορετικές γεύσεις όπως ελληνική, plain, ham & bacon και special!


Bloggers Picnic Day

Bloggers Picnic Day

Η αγαπημένη μας Craftland πρόσφερε στα παιδιά μας personalised μπρελόκ με καλοκαιρινά φρούτα και το όνομα τους επάνω!


Craftland

Τέλος, το We Love Pianatas by Anthomeli ετοίμασε μία φοβερή πινιάτα Ανανά ώστε να ταιριάζει στη θεματική του party μας!


JamJar Anthomeli

Τους ευχαριστούμε όλους θερμά γιατί ο καθένας με τον τρόπο του έβαλε το χέρι του ώστε να γίνει η μέρα μας ακόμα πιο ιδιαίτερη!

Οι στιγμές που μοιραστήκαμε τα γέλια που κάναμε, τα όμορφα λόγια που ανταλλάξαμε θα μας κρατούν συντροφιά για μέρες! Είμαστε ενθουσιασμένες για μία ακόμη φορά και προγραμματίζουμε την επόμενη συνάντησή μας για το καλοκαίρι! 
Και εις άλλα με υγεία, αγάπη, ενότητα, όρεξη, πάθος, διάθεση και πολλή ενέργεια!Το Blogging μας φέρνει πιο κοντά! Αν δεν το πιστέψεις δεν θα σου τύχει! Εγώ το πίστεψα και η ζωή μου στην πρωτεύουσα απέκτησε άλλη οπτική! Αν δεν είχα το παρεάκι μου δεν ξέρω πως θα περνούσαν οι μέρες εδώ κάτω!Σε αποχαιρετάμε αγκαλιασμένες!

Happy Bloggers

Sneak Peek στο κανάλι μου στο You Tube! Κάνε subscribe αν θέλεις να βλέπεις τα βιντεάκια που ανεβάζω κάθε φορά! Σε μαμαδογλυκοφιλώ!






P.s1:Οι Ελληνίδες bloggers είμαστε πολλές, πολύ περισσότερες από όσες φανταζόμαστε! Μπορεί να μην βρισκόμαστε με όλες ή με όσες επιθυμούμε και όσο συχνά θα θέλαμε ωστόσο είμαστε αγαπημένες και το επίπεδό μας όσον αφορά το blogging είναι υψηλό! Η δυναμική μας είναι μεγάλη και ας είναι ακόμα διστακτικές οι εταιρείες απέναντί μας!Δεν έχουμε να ζηλέψουμε σε τίποτα τις bloggers του εξωτερικού! Το μέλλον είναι μπροστά μας! Ο καθένας επιλέγει πως θα το αξιοποιήσει και πώς θα εκμεταλλευτεί τις διάφορες ευκαιρίες που του δίνονται κάθε φορά! 

P.s2:Οι Ελληνίδες bloggers έχουμε όνειρα και θα τα κατακτήσουμε! Τα blogs μας είναι η ζωή μας, ο χαρακτήρας μας και οι σκέψεις μας! Έχουν ψυχή και κρύβουν μέσα τους τον θησαυρό της δικής μας ψυχής! Δεν είμαστε εταιρείες, ούτε απρόσωπα sites! Η ανταμοιβή μας είναι το sharing, και από εμάς προς εσάς τους αναγνώστες αλλά και από εσάς προς εμάς! Είναι δούναι και λαβείν!




You May Also Like

15 σχόλια

  1. Μπράβο σας που επαναλάβατε αυτή την όμορφη συνάντηση. Ελπίζω να γίνει θεσμός και σας το εύχομαι!
    Θα σταθώ στα τελευταία σου λόγια τα οποία προσυπογράφω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νίκη μπορούμε να γίνουμε ακόμα μεγαλύτερη παρέα και ναι εύχομαι και εγώ να γίνει θεσμός!!!!! Προς το παρόν συνεχίζουμε ορεξάτες!! Καλημέρα!!!!!

      Διαγραφή
  2. Δεν χορταίνω να βλέπω τις φωτογραφίες... Ήταν μια μέρα που τα είχε όλα.. Τόσο ευτυχισμένες στιγμές,γέλιο,παιχνίδι... I 💜 U

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και του χρόνου να είσαστε καλά κορίτσια και να σας χαίρονται τα παιδάκια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κωνσταντίνα μου ευχαριστούμε πολύ πολύ για τα όμορφά σου λόγια!!!!! Το blogging μας φέρνει πιο κοντά και με κάτι τέτοιες εξορμήσεις περνάμε όλοι όμορφα! Αντε να αρχίσουμε να διοργανώνουμε περισσότερα τέτοια όλες μαζί!

      Διαγραφή
  4. Αχ, αχ, αχ...πόσο στεναχωρήθηκα που τελικά δεν μπόρεσα να βρεθώ ανάμεσά σας κι εγώ μαζί με την οικογένεια μου! Ε Σ Κ Α Σ Α φιλενάδα, αυτό σου λέω μόνο... μα να διεξαχθούν οι αγώνες tae kwon do την ίδια μέρα, ήμαρτον... τέλος πάντως, ας είμαστε καλά και του χρόνου δεν το χάνω με τίποτα! Ήταν όλα φανταστικά, άψογα διοργανωμένα και αξιοζήλευτα!!! Σας φιλώ όλες γλυκά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ να δεις πόσο στεναχωρήθηκα! Τι να κάνουμε όμως προηγούνται τα παιδάκια μας και οι δικές τους εκδηλώσεις! Να είμαστε καλά να οργανωνόμαστε πιο συχνά έτσι!! Είδες το Ανθομέλι μας ξεσηκώνει για τα καλά! Σειρά μας τώρα να ξεσηκώσουμε και εμείς!! Αντε να βλέπω κίνηση!!!!!!!! Άντεεεεε!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  5. Εύη μου το πόσο αγαπώ το νέο σου ανανεωμένο blogger-εαυτό δεν λέγεται! Οι αναρτήσεις σου είναι γεμάτος χρώμα, ζωντάνια και yolo! Οσο αφορά στο πικ νικ θα πω και εδώ ότι χωρίς εσένα αυτό το πικ νικ δεν θα ήταν εφικτό καθώς ήσουν εκεί ψυχολογικά και πρακτικά, ψυχή τε και σώματι που λένε! Ευχαριστώ όλα τα κορίτσια για την υπέροχη διάθεσή τους, για αυτά που έφτιαξαν για τα φαγητά και φυσικά για το ότι είναι αυτό που είναι! Και φυσικά αγαπώ και ευχαριστώ όλους του άντρες που μας ανέχονται και καμιά φορά είναι πιο τρελοί από εμάς! Χωρίς αυτούς δεν θα ήμασταν οι bloggers και οι μανούλες που είμαστε! Χρόνια μας πολλά! Κάλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλίτσα μου εμείς ευχαριστούμε αρχικά γιατί μας ξεσήκωσες!! Είσαι πρώτη σε αυτό όπως και σε πολλά άλλα! Χαίρομαι πάρα μα πάρα πολύ που είμαστε παρέα σε όλο αυτό και είμαι σίγουρη πως έχουμε να ζήσουμε πολλά ακόμα! Να είμαστε γερές και γεμάτες όρεξη όωπς τώρα! Ακόμα και στα 40, τα 50 γιατί όχι και στα60! Ω! νΑΙ!!!!!!! έΤΣΙ Είμαστε εμείς! Δεν βαριόμαστε και δεν ξενερώνουμε ποτέ!!!!!!!!!!!!! Σε ευχαριστώ που υπάρχεις στην ζωή μου!..αυτό!

      Διαγραφή
  6. Εύη μου, σούπερ οι φώτο σου!!!
    Σε ευχαριστούμε που αποθανάτισες τα πάντα με το φωτογραφικό σου φακό, για να μην ξεχάσουμε τ-ί-π-ο-τ-α από αυτή την πολύ όμορφη ημέρα που περάσαμε όλες παρέα.
    Συμφωνώ τόόόόσο μαζί σου σε όλα όσα μας ενώνουν και θα μείνω σε αυτό!
    Σε φιλώ γλυκά και ανυπομονώ για την επόμενη blogοσυνάντησή μας:-)
    Κάθε κοινό χαρακτηριστικό μας που επέλεξες να αναφέρεις,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οκ.... η τελευταία πρόταση ξέμεινε από άλλο συλλογισμό!!!

      Διαγραφή
    2. Ειρήνη μου έχουμε δημιουργήσει μια όμορφη παρέα που σεβόμαστε η μία την άλλη, γνωριζόμαστε ακόμη και έχουμε ακόμα πολλά να δώσουμε η μία στην άλλη αλλά και να ζήσουμε!!! Χαίρομαι απίστευτα πολύ για όλο αυτό και λυπάμαι που δεν κατάφεραν και οι υπόλοιπες της παρέας να είναι μαζί μας!!!!!

      Διαγραφή
  7. Τώρα αξιώθηκα να σχολιάσω! :D Ρε συ δεν τη χορταίνω αυτή την ανάρτηση! Οι εικόνες τα λένε όλα! Ήταν μια υπέροχη μέρα, αλλά κάθε φορά που βρισκόμαστε όλα είναι τόσο όμορφα! <3 Yolo girls!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι υπέροχες εικόνες και χαμόγελα είναι αυτα...Να είστε πάνε γερές να διοργανώνετε και άλλες τέτοιες συγκεντρώσεις με χρώμα,φαντασία και διασκέδαση!!!να περνάτε πάντα υπέροχα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

My Insta Posts