Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

ΠΕΤΑΝΕ ΟΙ ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΙ?

by - Τετάρτη, Μαΐου 17, 2017

Βρείτε μου ένα παιδί ή έναν ενήλικα γονέα μη που να μην αγαπάει τον Oliver Jeffers! Όσοι τον γνωρίζουν και τον διαβάζουν τον λατρεύουν από την πρώτη στιγμή για τον απλό τρόπο γραφής του, για την απλή εικονογράφηση που διαλέγει να ντύσει τις ιστορίες το -έχοντας στο πλευρό του πολύτιμους φίλους και συνεργάτες- αλλά και για αυτό το παιδί που κρύβει και θα κρύβει μέσα του αιώνια! Σήμερα διαβάζουμε παρέα το Πετάνε οι Πιγκουίνοι? και το προσθέτουμε στις bedtime stories μας!

Oliver Jeffers

Το γνωστό παιδάκι της εικονογράφησης του Jeffers έχει έναν φίλο πιγκουίνο! Κάνουνε πολύ παρέα και είναι πολύ αγαπημένοι οι δύο φίλοι! Ο Πιγκουίνος, όμως, θέλει πολύ να πετάξει! Έχει πολύ πείσμα και πιστεύει πως θα τα καταφέρει! Βάζει τα δυνατά του, αποτυγχάνει, ξαναπροσπαθεί, αποτυχαίνει ξανά! Θέλει να πετάξει πάση θυσία! Λείπει πολύ, όμως, στον φίλο του!  Το μικρό αγόρι τον αναζητεί και ψάχνει την παρέα του! Είναι δίπλα του, όμως, σε κάθε προσπάθεια ακόμα και στην αποτυχία του!

Εκδόσεις Ίκαρος

Μέσα από το βιβλίο αυτό ο Oliver Jeffers μας χαρίζει άλλη μια συγκινητική ιστορία για την φιλία! Μας αποδεικνύει πως φιλία σημαίνει συμπαραστέκομαι, υποστηρίζω και στέκομαι δίπλα στον φίλο μου όσο και να δεν μου αρέσει αυτό που έχει στόχο να κάνει! Ο φίλος είναι και για τις χαρές αλλά και για τις λύπες! Αν λείπει σε ένα από τα δύο τότε δεν είναι φίλος!

Oliver Jeffers

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ίκαρος και μπορείς να το αγοράσεις από εδώ σε καλύτερη τιμή! Ακόμη και εμένα με έβαλε σε σκέψεις! 
Σε μαμαδογλυκοφιλώ!


 

You May Also Like

0 σχόλια

My Insta Posts