Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ + GIVEAWAY

by - Σάββατο, Μαΐου 06, 2017

Η 14η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου στην αγαπημένη μου Θεσσαλονίκη είναι έτοιμη να ξεκινήσει την Πέμπτη στις 11 Μαίου και είμαι πολύ χαρούμενη γιατί διάβασα πως είναι η μόνη Διεθνής Έκθεση Βιβλίου που πραγματοποιείται στην Ελλάδα αποτελώντας ένα πολιτιστικό σταυροδρόμι μεταξύ Ευρώπης και Βαλκανίων! Είναι ένας πολιτιστικός θεσμός με διεθνή χαρακτήρα και χαίρομαι πολύ που διοργανώνεται στην πόλη μου! Με αφορμή αυτό το γεγονός σου γράφω σήμερα εδώ για να σε προσκαλέσω σε μια υπέροχη εκδήλωση για παιδιά που διοργανώνουν οι Εκδόσεις Μεταίχμιο και να χαρίσω σε δύο τυχερούς αναγνώστες μου από ένα βιβλίο δωράκι!
Ούτε Κράουζε και Σαυρής
Το Σάββατο στις 13 Μαίου 2017 στις 6 μ.μ. αν βρίσκεστε στη Θεσσαλονίκη, στο κτίριο Helexpo, Περίπτερο 13, στην Παιδική Γωνιά θα υπάρχει μία έκπληξη για τους fan του Σαυρή! Η δημιουργός του, η Ούτε Κράουζε, θα είναι εκεί να αφηγηθεί και να ζωγραφίσει μαζί με τα παιδιά τις συναρπαστικές περιπέτειες του σκανταλιάρη δεινόσαυρου και των φίλων του! Σύντομα θα σας μιλήσω πιο εξονυχιστικά για την σειρά αυτή και θα την εντάξω και επισήμως στις bedtime stories μας! Λεπτομέρειες για την εκδήλωση αυτή μπορείς να δεις στην αφίσα που σου δίνω παρακάτω αλλά και να διαβάσεις στο site των Εκδόσεων εδώ!

Μεταίχμιο ΔΕΒΘ 2017

Τώρα ήρθε η ώρα για το δωράκι σας! Δύο τυχεροί αναγνώστες του #blog μου θα κερδίσουν όποιο αντίτυπο-βιβλίο της σειράς του Σαυρή επιθυμούν αρκεί να ακολουθήσουν σωστά τα βήματα που σας δίνω παρακάτω! Με ένα #click εδώ μπορείς να δεις όλα τα βιβλία της σειράς και να διαβάσεις λίγα λόγια για την ιστορία του κάθε βιβλίου!

Τι πρέπει να κάνεις:
  • Like στη σελίδα mamasnpapas.gr
  • Συμπλήρωσε την φόρμα συμμετοχής που ακολουθεί ↓↓






Τα υποχρεωτικά στάδια σε βάζουν στην τελική κλήρωση που θα γίνει στις 12 Μαίου, ενώ τα προαιρετικά σε βάζουν στην καρδιά μου! 💕💖💕💖

Όροι διαγωνισμού :

  • Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο οι κάτοικοι εντός Ελλάδος.
  • Αν ο νικητής είναι κάτοικος Αττικής θα παραλάβει το βιβλίο της επιλογής του από τον Πολυχώρο Μεταίχμιο, Ιπποκράτους 118 Αθήνα.
  • Αν ο νικητής είναι εκτός Αττικής το βιβλίο θα του αποσταλεί ταχυδρομικά κατόπιν συνεννόησης. Τα έξοδα αποστολής τα αναλαμβάνει ο δωροθέτης.
  • Το βιβλίο δεν ανταλλάσσεται με άλλο ή με χρήματα.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σου θα πρέπει να έχεις ακολουθήσει σωστά όλα τα βήματα! (Μην ξεχνάς την φόρμα συμμετοχής με σωστό όνομα και mail)
  • Ο διαγωνισμός λήγει στις 12 Μαίου και οι νικητές θα ανακοινωθούν την επόμενη ημέρα, στις 13 του μήνα στη σελίδα του mamasnpapas.gr και θα ενημερωθούν με προσωπικό mail, οπότε να έχετε το νου σας!
  • Αν ο νικητής δεν έχει απαντήσει στο mail μου εντός 3 ημερών η κλήρωση θα επαναληφθεί για ευνόητους λόγους και το βιβλίο θα δοθεί σε άλλον νικητή!
  • Διπλές και τριπλές συμμετοχές θα διαγράφονται!
  • Η κλήρωση θα διεξαχθεί μέσω το miniWebTool Random Name Picker.
Καλή επιτυχία σε όλους!✌✌
Ο Σαυρής είναι μία σειρά που έχει αγαπηθεί πολύ! Μην χάσετε την εκδήλωση αυτή φίλοι μου από την Θεσσαλονίκη! Τα παιδιά μας σε αυτές τις εκδηλώσεις περνούν καλά και χαίρονται όταν βλέπουνε ποιος κρύβεται πίσω από ένα βιβλίο που διαβάζουν! 
Σε μαμαδογλυκοφιλώ!

You May Also Like

0 σχόλια

My Insta Posts