Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

{Όταν μεγαλώσω μπορώ να γίνω και....} *Μιλάμε για τα επαγγέλματα* Αντώνης Παπαθεοδούλου Μυρτώ Δεληβοριά

by - Τρίτη, Φεβρουαρίου 07, 2017

Μετά από τόσες βιβλιο-ιστορίες ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να μιλήσουμε και για τα επαγγέλματα! Το βιβλίο που θα σου δείξω σήμερα είναι ένα ακόμη αποτέλεσμα του αχτύπητου διδύμου, Αντώνη Παπαθεοδούλου και Μυρτώς Δεληβοριά! Περιέχει 15.625 επαγγέλματα και μας βεβαιώνει πως υπάρχουν ακόμα περισσότερα!Ακούγοντας τον αριθμό ο Ντίνος ενθουσιάστηκε και θέλησε να διαλέξει τουλάχιστον 100 για αρχή! Άλλωστε, όπως είπε έχει πολλά χρόνια ακόμα να ζήσει και σίγουρα θα είναι βαρετό να γεράσει με ένα μόνο επάγγελμα! Κοίτα να δεις τι σκέφτηκε το ζουζούνι!💭
Αντώνης Παπαθεοδούλου ΕΚδόσεις Ίκαρος



Ο μικρός αρχικά είχε την φαεινή ιδέα όταν μεγαλώσει να γίνει ο Captain America, έπειτα ο Superman και λίγο πριν κάνει παιδιά -είπε 😏- ο Batman! Έπειτα το ξανασκέφτηκε και κατέληξε πως θα είναι πολύ κουραστικό να σώζει τους ανθρώπους από τους κακούς τόόόόσα χρόνια και θέλησε να ανοίξουμε το βιβλίο να δούμε τι είχε να μας προτείνει ο αγαπημένος του συγγραφέας! Είπε μάλιστα, πως η ζωή είναι πολύ μικρή να κάνεις μόνο μια δουλειά..(τι ακούω Jesus?😅)
Αντώνης Παπαθεοδούλου Όταν μεγαλώσω μπορώ να γίνω και...
Αυτό το βιβλίο δεν έχει κάποια ιστορία να σου διηγηθεί. Θα σου προσφέρει, όμως, πολλές ώρες παιχνιδιού και ανακάλυψης!Η κάθε σελίδα του αποτελείται από 3 καρτέλες, οι οποίες ξετυλίγουν μπροστά σου παράξενα και πρωτότυπα επαγγέλματα! Πρόκειται κυρίως για αστεία επαγγέλματα που παρόμοια δεν έχεις ξαναδεί! Διαλέγεις καρτέλα, σκέφτεσαι πως να συνεχίσεις, φαντάζεσαι πώς θα είναι να κάνεις αυτήν την δουλειά και αν δεν σου αρέσει αλλάζεις καρτέλα και πειραματίζεσαι ξανά!!
Ο Ντίνος ξεχώρισε αρκετά που του κέντρισαν την προσοχή, όπως το ''φρουρός θησαυρών σε τράπεζα''! Επινοήσαμε πολλές νέες δουλειές, όπως αυτό του ''δημιουργού δεντρόσπιτων στον βυθό'', του ''γιατρού παραθύρων στην έρημο'' αλλά και της ''ξεναγού τοπίων σε άλλον πλανήτη''! Αυτό, ήταν το δικό μου αγαπημένο επάγγελμα! Παίξαμε με τις κάρτες και βρήκαμε και τα 15.625 επαγγέλματα ενδιαφέροντα! Ειδικά, του κουρέα καμήλας σε γιορτές και πάρτι!!💇🐫🎇🎈🎈
Στο τέλος του βιβλίου είχαμε μία ολόκληρη καρτέλα να γράψουμε το επάγγελμα που διαλέξαμε ως το καλύτερο όλων και προσπαθήσαμε να το ζωγραφίσουμε κιόλας!
Αυτό το βιβλίο είναι ο πρώτος οδηγός επαγγελματικού προσανατολισμού για τον μικρό μου εξερευνητή! Είναι πανέτοιμος να πειραματιστεί, να ελέγξει, να δοκιμάσει και αν βαρεθεί να μπει από την αρχή σε νέες περιπέτειες! Ο αγαπημένος του συγγραφέας κατάφερε για άλλη μια φορά να τον διασκεδάσει και ας μην τον είχε μπροστά του αυτή την φορά!
antonis papatheodoulou
Στιγμιότυπο από την συνάντησή μας με τον συγγραφέα Αντώνη Παπαθεοδούλου στην παρουσίασή του βιβλίου του ''Οι καλοί και οι κακοί πειρατές''

Ανυπομονούμε να τον απολαύσουμε πάλι από κοντά στην παρουσίαση του βιβλίου του Τικ-Τακ ρολόγια ώρα για μάθημα! Ενημερώσου για την εκδήλωση με ένα click εδώ!!
Το βιβλίο αυτό κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ίκαρος και μπορείς να το αγοράσεις από εδώ σε τιμή με έκπτωση!
Ως την επόμενη συνάντησή μας, σε μαμαδογλυκοφιλώ!

You May Also Like

0 σχόλια

My Insta Posts