Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

{Νέες βιβλιοπροτάσεις} *Liesbet Slegers Toddlers 12+ μηνών* {Εκδόσεις Μεταίχμιο}

by - Παρασκευή, Φεβρουαρίου 10, 2017

Νέα βιβλιαράκια ήρθαν να πάρουν την θέση τους στις βιβλιοπροτάσεις μας !Θα κάνω μια μικρή παρένθεση ξεκινώντας αυτή την ανάρτηση για να πω πως το μικρό κοριτσάκι μου ήταν ο λόγος που μπήκα στον κόσμο του blogging! Η παραμονή στο σπίτι μαζί της τους πρώτους μήνες στην Αθήνα, ήταν κάτι που με έκανε να θέλω να επικοινωνήσω με κόσμο αλλά και να ξεδιπλώσω κάπου τις σκέψεις μου και την καθημερινότητά μας..Αυτό το μικρούλι, ήσυχο τότε κοριτσάκι🙋, μεγάλωσε πλέον αρκετά και είναι σε θέση να διαλέγει αυτή τα δωράκια για το μικρό της ανήσυχο ξαδερφάκι!Τα βιβλία που θα σας δείξω σήμερα θεώρησε η ίδια πως θα ήταν πιο χρήσιμα στον μπόμπιρα της οικογένειας, μιας και του αρέσει όπως είπε να παίζει κρυφτό και να βρίσκει συνέχεια πράγματα!Έτσι αφού τα τσεκάραμε πρώτα εμείς, βεβαίως βεβαίως, θα τους βάλουμε έναν ωραίο μπλε φιόγκο, όπως είπε και η ίδια, και θα του τα παραδώσουμε με μεγάλη χαρά!Πρόκειται για μία νέα σειρά από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο που μόλις κυκλοφόρησε για να ευχαριστήσει πιτσιρίκια από 12 μηνών και άνω!
Liesbet Slegers Μεταίχμιο


Liesbet Slegers- ''Να με και εγώ'' & "Εγώ και τα ζώα''
Αυτή η σειρά είναι ότι πρέπει για τα μικρά ζουζούνια μας!Πρόκειται για βιβλία πρώτης γνωριμίας- επαφής και αναγνώρισης ! Το βιβλίο ''Να με και εγώ'' βοηθά το μικρό παιδάκι να αναγνωρίσει τα σημεία του σώματός του και του προσώπου του!Μιλά για τις 5 αισθήσεις προσδιορίζοντας τα όργανα που μας βοηθούν να δούμε, να μυρίσουμε, να ακούσουμε, να γευτούμε και να αγγίξουμε! Έπειτα, τον βοηθά να αναγνωρίσει τα ρούχα του! Τι φορά καθημερινά λίγο πριν ξεκινήσει η περιπέτεια και το παιχνίδι! Για το τέλος, αφήνει να του δείξει τους πιθανούς του φίλους! Τα ζωάκια που ίσως να έχει για κατοικίδιο, το αδερφάκι του, το αρκουδάκι του και τους γονείς του! Όλοι αυτοί, δηλαδή, που το κάνουν να αισθάνεται ασφάλεια, χαρά και αγάπη!
Μεταίχμιο
Το βιβλιαράκι ''Εγώ και τα ζώα'' μαθαίνει στο μικρό παιδάκι τα είδη ζώων! Υπάρχουν ζωάκια που μπορούμε να τα έχουμε στο σπίτι μας μέσα, γιατί μπορούν και τα ίδια να προσαρμοστούν στο περιβάλλον αυτό! Υπάρχουν ζωάκια του κήπου, που μπορούμε να τα συναντήσουμε και να παίξουμε εκεί αλλά και ζωάκια του αγροκτήματος που μόνο εκεί τα συναντάς γιατί εκεί είναι χαρούμενα! Οι τελευταίες σελίδες του μικρού βιβλίου δείχνουν στο παιδί μικροσκοπικά ζωάκια, όπως οι πασχαλίτσες και οι πεταλούδες, τα οποία πρέπει να τα φυλάμε σαν τα μάτια μας μιας και είναι απροστάτευτα μπροστά στα μεγάλα μας πόδια και χέρια!
Βιβλία για 12+
Τα βιβλιαράκια αυτής της σειράς θα χαρίσουν στο μικρό σου μία όμορφη ενασχόληση βοηθώντας το να αναγνωρίσει τον εαυτό του αλλά και τον κόσμο γύρω του!Εστιάζουν στην καθημερινή ζωή του παιδιού και τέτοιου είδους βιβλία συμβάλλουν σημαντικά στην ανάπτυξη της αντίληψης του μέσω της αναγνώρισης όσων ζει και αφουγκράζεται καθημερινά!
Μπορείς να τα αγοράσεις από εδώ σε τιμή με έκπτωση!

Ως την επόμενη συνάντησή μας σε μαμαδογλυκοφιλώ!

You May Also Like

0 σχόλια

My Insta Posts