Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

{Νέος Παιδικός Βιβλιοδιαγωνισμός} 4 τυχερά παιδάκια!

by - Κυριακή, Ιανουαρίου 15, 2017

Μπορεί η Πρώτη Δωροθεσία του χρόνου να ήταν αποκλειστικά και μόνο για σένα φίλη μου, ωστόσο δεν θα μπορούσα να αφήσω παραπονεμένους τους μικρούς μας βιβλιοφάγους!Υποδεχτήκαμε την νέα χρονιά γεμάτοι όρεξη για διάβασμα και παρατήρηση!Στις πρώτες βιβλιοιστορίες της χρονιάς σου μίλησα με πολύ ενθουσιασμό για την Στιγμούλα και το χρώμα Κόκκινο! Δύο βιβλία από τις αγαπημένες μου Εκδόσεις Διόπτρα, που μας προσφέρουν ξέγνοιαστες στιγμές παρέα με τις κυκλοφορίες τους!Η δωροθεσία μας αυτή την φορά έχει 4 τυχερούς νικητές και προσφέρουμε από 2 αντίτυπα ανά τίτλο!
Στιγμούλα + Κόκκινο

Τι πρέπει να κάνεις για να μπεις στην κλήρωση:
  1. Like στην σελίδα mamasnpapas.gr.
  2. Like στην σελίδα Εκδόσεις Διόπτρα.
  3. Συμπλήρωσε την φόρμα συμμετοχής που ακολουθεί

Προαιρετικά ακολούθησε με στο Instagram mamas_n_papa's 🎠και κοινοποίησε την φωτογραφία🌈 του διαγωνισμού που θα βρεις εδώ!

Λήξη δωροθεσίας 27/01/17

Όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό:
  • Δεκτές οι συμμετοχές μόνο εντός Ελλάδος.
  • Αν ο νικητής είναι κάτοικος Αττικής θα παραλάβει το αντίτυπο από το κατάστημα των Εκδόσεων στη Στοά του Βιβλίου Πεσμαζόγλου 5, τηλέφωνο επικοινωνίας 2103300774.
  • Αν ο νικητής είναι κάτοικος εκτός Αττικής θα παραλάβει το αντίτυπο με courier από τις Εκδόσεις Διόπτρα.
  • Το βιβλίο δεν ανταλλάσσεται με άλλο ή με χρήματα.
  • Ο νικητής θα ενημερωθεί μέσω του email που συμπλήρωσε στην φόρμα συμμετοχής και αν δεν επικοινωνήσει μαζί μου εντός 3 ημερών τότε η κλήρωση θα επαναληφθεί και θα κληρωθεί νέος νικητής! Παρακαλώ να τσεκάρετε τα mail σας!
  • Ακολούθησε τα υποχρεωτικά βήματα για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σου και τα προαιρετικά αν θέλεις να μου δείξεις την αγάπη σου!💕💗
Η δωροθεσία πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία των Εκδόσεων Διόπτρα και τους ευχαριστώ πολύ για την υπέροχη συνεργασία μας τον τελευταίο χρόνο!
Εύχομαι καλή επιτυχία!

Σε μαμαδογλυκοφιλώ😚😙

You May Also Like

0 σχόλια

My Insta Posts