Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

{Οι πρώτες βιβλιοπροτάσεις της χρονιάς} Εκδόσεις Διόπτρα

by - Πέμπτη, Ιανουαρίου 05, 2017

Καλημέρα 😊 Οι μέρες των εορτών φτάνουν προς το τέλος τους, εμείς έχουμε μπει ήδη σε μια σειρά και μαζί με την καθημερινή ρουτίνα επέστρεψε και η ώρα των bedtime stories! Μας είχαν λείψει πολύ μιας και στις διακοπές προτιμήσαμε να κάνουμε ένα διάλειμμα από νέες βιβλιο-ιστορίες έχοντας μαζί μας μόνο τις Χριστουγεννιάτικες! Για σήμερα σου έχω πρόταση για μπομπιράκι που μόλις αρχίζει να μαθαίνει τα χρώματα αλλά και την ιστορία της δυνατής ''Στιγμούλας''💧💦.
Εκδόσεις Διόπτρα


Οι Εκδόσεις Διόπτρα  κυκλοφόρησαν μία νέα εκπαιδευτική σειρά Αγγίζω τα χρώματα η οποία συνδυάζει παιχνίδι και μάθηση! Η μικρή Stacy τρελαίνεται για κάτι τέτοια μικρά βιβλιαράκια, μιας και μπορεί να τα διαχειριστεί καλύτερα! Επίσης, τρελαίνεται για τα χρώματα και το συγκεκριμένο βιβλίο, όπως και τα υπόλοιπα της σειράς, είναι μια πολύ καλή εξάσκηση να μάθουμε τι μπορεί να είναι κόκκινο τριγύρω μας! Την σειρά την αγαπήσαμε και πλέον έχουμε μάθει να ξεχωρίζουμε όλα τα χρώματα! 
Διόπτρα

Την Στιγμούλα ήθελα από καιρό να τη διαβάσουμε με τα παιδιά!Ήθελα να μιλήσουμε για την ομαδικότητα με τον Ντίνο, μιας και είναι κάτι που τους απασχολεί και στο Νηπιαγωγείο! Τα παιδιά αυτής της ηλικίας μαθαίνουν να δουλεύουν ομαδικά και προσπαθούν να κατανοήσουν όσο μπορούν την έννοια του να μοιράζεσαι! Σίγουρα θέλουν τον χρόνο τους μέχρι να τους γίνει βίωμα αυτό! 
Εκδόσεις Διόπτρα

Η ιστορία της μικρής σταγόνας, της Στιγμούλας, είναι η καλύτερη αφορμή για συζήτηση γύρω από το θέμα της ομαδικότητας και της πίστης στον εαυτό σου! Η 'δυνατή' Στιγμούλα κατάφερε με την επιμονή και την υπομονή της να προσφέρει χαρά σε ένα ολόκληρο χωριό που υπέφερε από ξηρασία και ανυδρία! Έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στους κατοίκους του που ήταν άπληστοι και σπαταλούσαν το νερό! Αρχικά προσπάθησε μόνη της να φέρει την βροχή! Έδειξε απίστευτη δύναμη και θέληση! Ωστόσο, όταν είδε πως μόνη της δεν θα τα κατάφερνε και τόσο εύκολα, οι φίλες ήταν εκεί να την βοηθήσουν! Όλες οι σταγόνες μαζί έφεραν την βροχή και το χωριό γέμισε πάλι ζωή, γέλια και χαρά!

Τα βιβλία κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Διόπτρα και μπορείτε να τα αγοράσετε από το ηλεκτρονικό του κατάστημα σε τιμή με έκπτωση!!

Ως την επόμενη συνάντησή μας, σε μαμαδογλυκοφιλώ!

You May Also Like

0 σχόλια

My Insta Posts