Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

{Ο Ξυλαράκης} Christmas BedTimeStories

by - Παρασκευή, Δεκεμβρίου 16, 2016

Ήρθε επιτέλους αυτή η εποχή του χρόνου που μπορούμε να απολαμβάνουμε Χριστουγεννιάτικες βιβλιο-ιστορίες δίπλα στο τζάκι παρέα με τα παιδιά! Οι ιστορίες των Χριστουγέννων κρύβουν μέσα τους καμιά φορά λίγη μελαγχολία, όπως ακριβώς και η ιστορία που θα σας δείξω σήμερα! Ο Ξυλαράκης!❤☺

Είναι άνοιξη και βρισκόμαστε σε ένα πάρκο γεμάτο γονείς και παιδιά! Ο Ξυλαράκης ετοιμάζεται να βγει από το δέντρο όπου ζει με την οικογένειά του πολλά χρόνια τώρα και ξεκινάει τον περίπατό του! Τότε ένα σκυλάκι εμφανίζεται μπροστά του που θέλει να παίξει μαζί του! Ο Ξυλαράκης αρχίζει να απομακρύνεται από το σπίτι του μιας και το σκυλάκι το πετάει μακριά και τρέχει να το πιάσει! Τότε ένα κοριτσάκι θα το δει και θα θέλει να κερδίσει τον αγώνα μέχρι τον καλαμιώνα!
Και κάπως έτσι χάνεται μακριά από το δέντρο και την οικογένειά του! Αρχίζει ένα ταξίδι που τελιεωμό δεν έχει! Περνάει από θάλασσες και ακρογιαλιές, γιορτές και εποχές! Ώσπου μετά από 40 κύματα καταλήγει σε ένα σπίτι όπου παραλίγο να γίνει προσάναμμα στο τζάκι, μιας και έξω είναι χειμώνας πια και υπάρχει χιόνι παντού! Θα καταφέρει ο Ξυλαράκης να γλιτώσει? Ποιος θα τον σώσει άραγε? Θα γυρίσει σπίτι του πριν τις γιορτές? Σίγουρα έχει λείψει πολύ στην οικογένειά του!
Η ιστορία αυτή μας μελαγχόλησε λιγάκι! Η έκπληξη, όμως, που μας περίμενε εκεί στην καμινάδα του σπιτιού, λίγο πριν γίνει προσάναμμα ο κύριος Ξυλαράκης, μας έφερε και πάλι το χαμόγελο στα χείλη! Ήταν παραμονή Χριστουγέννων! Δεν μπορεί ! Έπρεπε ο κύριος Ξυλαράκης να επιστρέψει σπίτι του! 
Το βιβλίο μπορείτε να το αγοράσετε από εδώ με έκπτωση!

Μείνετε συντονισμένοι θα ακολουθήσουν και άλλες βιβλιο-ιστορίες!
Ως την επόμενη συνάντησή μας σε μαμαδογλυκοφιλώ!

You May Also Like

0 σχόλια

My Insta Posts