Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

{Δυο φορές και έναν καιρό ήταν η Σταχτοπούτα} + Giveaway

by - Δευτέρα, Νοεμβρίου 14, 2016

Τα Παραμύθια αλλιώς της Μαρίνας Γιώτη τα αγαπάμε πολύ εγώ και τα παιδιά μου! Το πρώτο ''παραμύθι αλλιώς'' που διαβάσαμε, η Σκουφοκοκκινίτσα, μας κέρδισε και μας κράτησε συντροφιά πολλά απογεύματα πριν πέσουμε για ύπνο!Μόλις είδα πως πρόκειται να κυκλοφορήσει η ιστορία της Σταχτοπούτας από την πένα της Μαρίνας και μάλιστα στην σειρά ''Παραμύθια αλλιώς'' δεν έβλεπα την ώρα και την στιγμή να το κρατήσω στα χέρια μου! Η Σταχτοπούτα είναι η αγαπημένη πριγκίπισσα της μικρής μου κόρης και ομολογώ πως την έχουμε διαβάσει πολύ! Αυτή η Σταχτοπούτα, όμως, αυτού του βιβλίου δεν μοιάζει με όλες τις υπόλοιπες! Έλα να σου πω το γιατί..
Εκδόσεις Διόπτρα


Η Σταχτοπούτα ξέρουμε πως ήταν ένα κοριτσάκι ορφανό από μητέρα, το οποίο ζούσε με την μητριά της και της 2 ετεροθαλείς αδερφές της ενώ ο πατέρας της έλειπε μακριά! Η ιστορία ήθελε την μητριά να είναι κακιά και τις αδερφές της αλαζονικές και ζηλόφθονες! Η Σταχτοπούτα πήρε το όνομά της από τις στάχτες που αναγκαζόταν να καθαρίζει κάθε μέρα και να συντηρεί όλο το σπίτι μόνη της αναλαμβάνοντας την καθαριότητα και το μαγείρεμα. Ώσπου μια μέρα μια καλή νεράιδα την βοήθησε να ξεφύγει από αυτή τη φυλακή που ζούσε, να φορέσει υπέρλαμπρο φόρεμα και γοβάκι μαγικό, να πάει στον Βασιλικό χορό που διοργάνωσε ο Βασιλιάς για τον πρίγκιπα, να χορέψει μαζί του, να την ερωτευτεί και να κλείσει η ιστορία με τον γάμο της Σταχτοπούτας με τον όμορφο αυτό και καλόκαρδο πρίγκιπα..Άλλη μια ιστορία με μια κοπελίτσα που βρήκε τον πρίγκιπα την αγάπησε και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα...
Παραμύθια αλλιώς, εκδόσεις Διόπτρα

Και αν δεν έγιναν έτσι τα πράγματα όμως?..Αν η μητριά δεν ήταν κακιά αλλά η Σταχτοπούτα ήταν πολύ κακομαθημένη? Αν ο πρίγκιπας δεν ήταν αυτός που φανταζόταν και δεν είχαν τίποτα κοινό που να τους συνδέει?..Την υπόθεση θα διαλευκάνει για μία ακόμη φορά ο Ντετέκτιβ Φάνης ο Μπούφος!
Τα ''παραμύθια αλλιώς'' τα αγαπώ γιατί μας προσγειώνουν στην πραγματικότητα! Μεγαλώσαμε με βιβλία γεμάτα κορίτσια που περίμεναν τον πρίγκιπα και την καλή νεράιδα, η οποία με έναν μαγικό ραβδάκι θα κατάφερνε να αλλάξει τη ζωή του κοριτσιού χωρίς κόπο! Μεγαλώσαμε πιστεύοντας πως ο σκοπός της ζωής μας είναι η παντρειά και μοναδικό μας μέλημα ήταν να είμαστε όμορφες και εντυπωσιακές για να μας προσέξει το πιο όμορφο και φημισμένο αγόρι του σχολείου ή της παρέας! Μεγαλώσαμε με πρότυπα που σήμερα δεν συμβαδίζουν με την εποχή που μεγαλώνουν τα παιδιά μας!..Τα κορίτσια, και κατ' επέκταση οι γυναίκες, οφείλουν στον εαυτό τους να κυνηγήσουν τα όνειρά τους και να αγωνιστούν για αυτά! Τίποτα δεν μας χαρίζεται ούτε και το όμορφο αγόρι μπορεί να μας κάνει ευτυχισμένες απαραίτητα! 
Χαίρομαι που η Σταχτοπούτα κατάφερε να κάνει αυτό που την γεμίζει πραγματικά στη ζωή της και χαίρομαι που κρύβεται μέσα στο όνειρό της και λίγη μαγεία από πίσω! Την μαγεία αυτή θα αφήσω να την ανακαλύψετε μόνες σας, μαμά και κόρη, όταν διαβάσετε την ιστορία παρέα!
Και τώρα ήρθε η ώρα να σας δώσω αυτό βιβλίο δωράκι με πολλή αγάπη σε όλες εσάς τις μανούλες που μεγαλώνετε ''πριγκίπισσες'' που δεν περιμένουν απαραίτητα όπως είπαμε τον πρίγκιπα αλλά αισθάνονται μοναδικές και ξεχωριστές από μόνες τους!!
Τι πρέπει να κάνετε υποχρεωτικά:

  • Like στη σελίδα Mama's 'n' Papa's
  • Να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής που ακολουθεί


Προαιρετικά κοινοποιείστε την φωτογραφία της δωροθεσίας που θα βρεις στη σελίδα του blog στο Facebook εδώ και κάνε τις φίλες σου tag ώστε να μάθουν για την δωροθεσία μας και αυτές! 
Αν θέλεις μπορείς να με ακολουθήσεις στο Instagram εδώ!
Λήξη δωροθεσίας: 21 Νοεμβρίου 2016

Όροι δωροθεσίας:

  • Δεκτές οι συμμετοχές μόνο εντός Ελλάδος.
  • Αν ο νικητής είναι εκτός Αττικής θα παραλάβει το αντίτυπο με courier.
  • Αν ο νικητής είναι κάτοικος Αττικής θα παραλάβει το αντίτυπο από το κατάστημα των Εκδόσεων στη Στοά του Βιβλίου, Πεσμαζόγλου 5, τηλέφωνο επικοινωνίας 210-3300774.
  • Το αντίτυπο δεν ανταλλάσσεται με άλλο ή με χρήματα.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας απαραίτητη προΰπόθεση είναι να έχετε ακολουθήσει όλα τα υποχρεωτικά βήματα.
  • Αν ο νικητής δεν επικοινωνήσει μαζί μου εντός 3 ημερών η κλήρωση θα επαναληφθεί, για αυτό φροντίστε να κοιτάτε τα mail σας!
Σας εύχομαι καλή επιτυχία!
Αν παρόλα αυτά δεν είσαι η τυχερή νικήτρια μπορείς να αγοράσεις το αντίτυπο σε καλύτερη τιμή εδώ από το ηλεκτρονικό κατάστημα των Εκδόσεων Διόπτρα!
Η νικήτρια της δωροθεσίας είναι η ..


Σε μαμαδογλυκοφιλώ!


You May Also Like

0 σχόλια

My Insta Posts