Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

''Βρείτε το λάθος!''

by - Παρασκευή, Οκτωβρίου 14, 2016

Αν με διαβάζεις καιρό, θα έχεις καταλάβει πως κάθε εβδομάδα έχω να σου πω προτείνω τουλάχιστον ένα ή δύο βιβλία!Τις περισσότερες φορές πρόκειται για νέες βιβλιο-ιστορίες με εξαιρετική εικονογράφηση και όμορφο περιεχόμενο!Σήμερα, όμως, το βιβλίο που θα σου δείξω δεν διηγείται κάποια ιστορία αλλά ακονίζει τον εγκέφαλο του παιδιού μας. Έλα να δεις περί τίνος πρόκειται!
Εκδόσεις Κόκκινο

Οι Εκδόσεις Κόκκινο μας παρουσιάζουν τη νέα κυκλοφορία του Bastien Contraire Βρείτε το λάθος! και εμείς είμαστε απόλυτα ενθουσιασμένοι! Ο Ντίνος από την πρώτη στιγμή που το πήρε στα χέρια του θέλησε να βρούμε όλα τα λάθη μονομιάς! Και ας ήταν η ώρα για ύπνο! Έκτοτε, κάθε απόγευμα ανατρέχουμε σε αυτό. Το ανοίγει και επιλέγει τυχαία μια σελίδα! Σε κάποιες κοντοστέκεται περισσότερη ώρα. Σε άλλες πάλι του είναι παιχνιδάκι να βρει το λάθος!

ΕΚδόσεις κόκκινο
Πρόκειται για ένα βιβλίο- παιχνίδι όπως κατάλαβες! Ακονίζει το μυαλουδάκι του παιδιού αλλά και του ενήλικα μην σου πω! Σε κάποιες φωτογραφίες αδυνατούσα να βρω με ευκολία το λάθος ακόμη και εγώ! Απεικονίζει καθημερινά αντικείμενα με ιδιαίτερο στιλ και με τη χρήση μόνο 2 χρωματικών αποχρώσεων!
Το απατηλό αυτό παιχνίδι κάνει τα σχήματα να μοιάζουν μεταξύ τους για αυτό και μπερδεύεσαι εύκολα!Υπάρχουν πολλοί συσχετισμοί μεταξύ των αντικειμένων αλλά και έξυπνοι παραλληλισμοί με οδηγό το σχήμα!
Εκδόσεις Κόκκινο
Στο τέλος του βιβλίου υπάρχουν 4 αποσπώμενες χάρτινες φόρμες- στένσιλ- για να δημιουργήσουμε 2 από τις φιγούρες του βιβλίου!Η επόμενη δουλειά μας είναι αυτή!

Μπορείτε να αγοράσετε το βιβλίο από εδώ με έκπτωση!

Εμείς το αγαπήσαμε πολύ!
Ως την επόμενη συνάντησή μας, σε μαμαδογλυκοφιλώ!

You May Also Like

0 σχόλια

My Insta Posts