Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

''Τώρα! '' Μια ιστορία όλο ανυπομονησία!

by - Τρίτη, Οκτωβρίου 11, 2016

Ανυπομονησία! 

Είμαι σίγουρη πως όλες οι μαμάδες την ξέρουμε πολύ καλά αυτήν την λέξη! Ιδίως όσες έχουμε παιδάκια σε μικρή ηλικία, τα οποία δεν μπορούν να διαχειριστούν το feeling της υπομονής καθόλου! Ανυπομονούν για το καθετί και θέλουν να κάνουν ότι σκαρφιστεί το μυαλό τους την δεδομένη στιγμή που το ζητούν! Μία τέτοια ιστορία θα  σας δείξω σήμερα, αυτή του ανυπόμονου Άρτσι!
Tracey Colderoy Tim Warnes

Ο Άρτσι είναι ένα μικρό ρινοκεράκι σκανταλιάρικο και γεμάτο όρεξη για παιχνίδι και περιπέτεια!Είναι βιαστικός σε όλα!Και φυσικά όλα θέλει να γίνονται ''ΤΩΡΑ!''.. Δεν μπορεί να περιμένει την σειρά του ούτε και την μαμά του όταν κάνει σαν τρελός πατίνι.. Ένα προγραμματισμένο ταξίδι διακοπών ,όμως, με τους γονείς του θα τον μάθει να κάνει υπομονή σβήνοντας μία-μία τις ημέρες από το ημερολόγιο που του ετοίμασε ο μπαμπάς του μέχρι την ημέρα αναχώρησής τους! Θα καταλάβει πως όλα τα πράγματα πρέπει να γίνονται στην ώρα τους! Όχι γιατί η μαμά δεν θέλει να ικανοποιήσει την δική του θέληση αλλά γιατί απλά όλα θέλουν τον χρόνο τους. Από την ώρα που θα 'ρθει η σειρά σου να κάνεις τσουλήθρα μέχρι την ώρα που θα απογειωθεί το αεροπλάνο με το οποίο θα ταξιδέψεις!..
Εκδόσεις ίκαρος
Ο Ντίνος τώρα πια μπορεί να διαχειριστεί με μεγαλύτερη ευκολία την ανυπομονησία του! Η μικρή, όμως, Stacy καθόλου οφείλω να σας πω! Η ιστορία με το ρινοκεράκι σίγουρα έχει πολλά να της μάθει!Σιγά σιγά, όμως! Πρέπει και εμείς οι μαμάδες να κάνουμε υπομονή! Που θα πάει θα 'ρθει η στιγμή που και αυτή θα σταματήσει να απαιτεί ότι θέλει την ώρα που το θέλει! Διαβάζοντας τέτοιες ευχάριστες ιστορίες με ωραία εικονογράφηση και χρώματα ζωηρά, σίγουρα η ιδέα θα φυτευτεί στο μυαλουδάκι της το έξυπνο! Μπορεί να πάρει καιρό, σίγουρα όμως θα ανθίσει το λουλουδάκι της υπομονής κάποια στιγμή!
παιδικό βιβλίο
Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ίκαρος και μπορείτε να το αγοράσετε από εδώ σε καλύτερη τιμή!

Ως την επόμενη βιβλιο- ιστορία μας σας μαμαδογλυκοφιλώ!


You May Also Like

0 σχόλια

My Insta Posts