Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

**Έτσι αισθάνομαι!"

by - Τετάρτη, Οκτωβρίου 26, 2016

Οι τρυφερές ιστορίες που απεικονίζουν μικρά παιδάκια και το πώς αντιδρούν στην καθημερινότητά τους πάντα μας αρέσουν λιγάκι περισσότερο!Ίσως γιατί μέσα από την ιστορία που μας λένε κάθε φορά βλέπουμε τον εαυτό μας!Στο βιβλίο που θα σας δείξω σήμερα, το παιδί μου ταυτίστηκε με αρκετές σκηνές του και αναγνώρισε τον εαυτό του. 
εκδόσεις παπαδόπουλος

Στις εικόνες του ξετυλίγεται μία ιστορία γεμάτη συναισθήματα! Βοηθά το παιδί να τα προσδιορίσει! Πώς είσαι όταν νιώθεις στεναχωρημένος, νευριασμένος, απογοητευμένος ή χαρούμενος! Τι όψη έχει το πρόσωπό σου και πώς αισθάνεσαι?.Το δικό μου νηπιάκι ταυτίστηκε με τις εικόνες που έβλεπε! Αναγνώρισε τον εαυτό του, θυμήθηκε τραγούδια που σιγοψιθύριζε στο δρόμο, στιγμές απίστευτου γέλιου με εμάς ή με τους φίλους του!Του ήρθαν στο μυαλό ακόμα και στιγμές που ήθελε να κλάψει μπροστά στον κόσμο γιατί ένιωσε δυσαρεστημένος. Το κυριότερο από όλα είναι πως είδε τον εαυτό του μέσα σε αυτό! Γνωρίζοντας τα συναισθήματά μας και μιλώντας για αυτά γνωρίζουμε καλύτερα και τον εαυτό μας! Δουλεύουμε την αυτογνωσία και την αυτοκριτική μας!
epbooks
Σαν αγοράκι που είναι το αγάπησε ακόμα πιο πολύ γιατί ο πρωταγωνιστής του βιβλίου είναι αγόρι και το χρώμα που κυριαρχεί είναι το μπλε, το αγαπημένο του δηλαδή!
epbooks
Και ύστερα από τέτοιες όμορφες και απλές ιστορίες που όμως σου δίνουν τροφή για σκέψη και συζήτηση, αναρωτιέμαι πώς θα ήταν ο κόσμος μας χωρίς βιβλία!..Πραγματικά όμως!Δεν υπάρχει καλύτερο δώρο για ένα παιδάκι από μία όμορφη βιβλιο- ιστορία και μια μαμά ή μπαμπά (ή θείο ή γιαγιά) να του το διηγηθεί έτσι ώστε να ανοίξει τους ορίζοντες του μυαλού του!
Το βιβλίο μπορείτε να το αγοράσετε από εδώ σε τιμή με έκπτωση!

Ως την επόμενη συνάντησή μας, σε μαμαδογλυκοφιλώ!

You May Also Like

0 σχόλια

My Insta Posts