Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

DIY Magic Paint Drawing!!!

by - Κυριακή, Ιουνίου 05, 2016

Τις μέρες αυτές μπορεί να ετοιμάζω πολλά και διάφορα για το Star wars party μας, ωστόσο δεν λείπουν και πολλά ακόμη που κάνουμε με τα πιτσιρίκια τα απογεύματα στο μπαλκόνι μας!..Αυτή την φορά λερωθήκαμε για τα καλά, αλλά να σου πω την αλήθεια δεν με προβλημάτισε καθόλου μιας και τώρα που καλοκαίριασε όλες τις ''βρώμικες'' δουλειές μας τις κάνουμε στο μπαλκόνι μας χωρίς κανένα δισταγμό!!..Καταφέραμε να φτιάξουμε μία ζωγραφιά διαφορετική από όλες τις άλλες!..Μία ''μαγική'' ζωγραφιά με την βοήθεια της τέμπερας αυτή την φορά!!Ελάτε να σας δείξω τι και πώς!..
DIY

Αρχικά θα σας πω τα υλικά που χρειαστήκαμε : 
  • Τέμπερες στα χρώματα τις επιλογής μας
  • κανσόν σε διάφορα χρώματα
  • ένα πινέλο φαρδύ
  • κηρομπογιές σε όλα τα χρώματα
  • λίγο νεράκι σε ένα ποτήρι ώστε να καθαρίζω το πινέλο μου πριν αλλάξω χρώμα
  • όρεξη για δημιουργία
υλικά, materials
Τα πιτσιρίκια μόλις μυρίστηκαν diy πέταξαν από την χαρά τους!!Ειδικά όταν κατάλαβαν πως θα λερώσουν τα χέρια τους χωρίς να δυσανασχετήσει η μαμά!Άλλωστε τι καλύτερο από τα χαμόγελα στα πρόσωπά τους!Και ας έπρεπε μετά να μπει λάστιχο ώστε να φύγουν τα χρώματα από το πάτωμα και τις καρεκλίτσες μας!! Η ζωή είναι ωραία και πρέπει να την χαιρόμαστε!!..Δεν συμφωνείς??..
Κάπως έτσι αποφασίσαμε πως ήρθε η ώρα να δημιουργήσουμε..Πήραμε ο καθένας το κανσόν στο χρώμα που διάλεξε και το χρωματίσαμε με τις κηρομπογιές σε όλη την επιφάνειά τους εναλλάσσοντας τα χρώματα το ένα δίπλα στο άλλο.. Κάπως έτσι δηλαδή..
drawing diy
Αφού σκουπίσαμε λιγάκι με το χεράκι μας ώστε να φύγουν τα υπολείμματα από τις κηρομπογιές μας ξεκινήσαμε να βάφουμε όλη την επιφάνεια του κανσόν μας με το χρώμα της τέμπερας που διαλέξαμε..Έπειτα περιμέναμε να στεγνώσει υπομονετικά..Εγώ δηλαδή, γιατί του Ντίνου του φάνηκε σαν να πέρασε ένας αιώνας!..
DIY

MAGIC PAPER
Αφού στέγνωσε η μπογιά μας για τα καλά πήραμε το μαγικό ξυλάκι (γλωσσοπίεστρο) και ξεκινήσαμε να ξύνουμε το φύλλο μας σχεδιάζοντας διάφορες φιγούρες και πράγματα επάνω του..Καθώς χαράζαμε πάνω στο χαρτί, λοιπόν, τα διαφορετικά χρώματα που χρησιμοποιήσαμε της κηρομπογιάς έδιναν μία πολύ ευχάριστη νότα στην ζωγραφιά μας!..Ε??Τι λες και εσύ?..
diy magic drawing

diy magic drawing

diy magic drawing

diy magic drawings

Δεν ξέρω αν σας άρεσε η προσπάθειά μας εμείς πάντως το διασκεδάσαμε πολύ!Λερωθήκαμε πολύ, γελάσαμε πολύ..Παίξαμε και με τα λερωμένα μας δάχτυλα μετά!! Οι ''μαγικές'' ζωγραφιές μας θα μπουν σε ένα κάδρο μαζεμένες στο craft room μας, εκεί που συνηθίζουμε δηλαδή να δημιουργούμε ως επί το πλείστον!..
Επιχειρήστε το!!Έχει και αυτό την ιδιαιτερότητά του!
Ως το επόμενο DIY μας, σας μαμαδογλυκοφιλώ!!

Δες εδώ άλλη μία εκδοχή από την φίλη μου Two Boys and Hope !!!!

P.S: don't be afraid to get your hands dirty!..
diy magic paint drawing

You May Also Like

0 σχόλια

My Insta Posts