Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

ΟΙ ΒΟΛΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

by - Σάββατο, Μαρτίου 29, 2014

Σάββατο σήμερα και είναι ημέρα της βόλτας και του πάρκου! Το πρωί όλη μέρα με τον μπαμπά κάνοντας ''αντρικά'' πράγματα! Τι άλλο? Βόλτες με το αυτοκίνητο και καφέ με τα φιλαράκια του μπαμπά!Σήμερα έπρεπε να κουρευτούν κιόλας οι άντρες μας, οπότε ο μπαμπάς φρόντισε και για αυτό! Οι βόλτες του Σαββάτου με τον μπαμπά έχουν άλλη χάρη! 

ΟΙ ΒΟΛΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ


ΟΙ ΒΟΛΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Νομίζω πως ο Ντίνος έχει κολλήσει την τρέλα του μπαμπά, όσον αφορά τα αυτοκίνητα! Εκτός από τα πολλά αυτοκίνητα που έχει και θέλει να παίζει με όλα κάθε φορά, μια από τις πρώτες λέξεις που είπε ήταν η λέξη ''μπάντες''! Ξέρεις τι σημαίνει? Αν ναι, μπορείς να γελάσεις ελεύθερα! Σαφώς, η αγαπημένη του παιδική ταινία είναι ο Κεραυνός Μακ Κουίν! Το συζητάς?

ΟΙ ΒΟΛΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ


Είναι πολύ σημαντικό το παιδί να περνά χρόνο ουσιαστικό και με τον μπαμπά! Το έχει ανάγκη και το παιδί και ο μπαμπάς από τη μεριά του! Αισθάνομαι πολύ τυχερή όταν τους βλέπω να παίζουν μαζί, να στήνουν πολιτείες με τα lego και όταν αρχίζει τις συμβουλές ο μπαμπάς σχετικά με την οδήγηση και την ασφάλεια στους δρόμους στον μόλις 3 ετών Ντίνο! Του μιλάει σαν να είναι μεγάλο παιδί ορισμένες φορές και εκείνος κάθεται απλά και τον ακούει! Έχουν πλάκα τα δυο αντράκια όταν είναι μαζί! Κάθομαι και τους χαζεύω!



Εννοείται πως η πρώτη λέξη που είπε ο μικρός ήταν μπα-μπα έτσι? Σίγουρα τους έρχεται πιο εύκολο αυτό το ''μπα''και το λένε όλα τα μωρά στην αρχή! Σαν πουν, όμως, την λέξη μαμά τότε όλα τελειώνουν! Νομίζω πως κάπου εκεί στους 20 μήνες αρχίζουν να καταλαβαίνουν την έννοια της λέξης ''μαμά''! Και τώρα θα πω αυτό το κλασσικό που λένε όλοι! Στην μαμά κάνουμε χιλιάδες ερωτήσεις! Μαμά, που είναι το ένα που είναι το άλλο, τι θα φάω μαμά και τα λοιπά! Ενώ στον μπαμπά ρωτάμε απλά ''μπαμπά, που είναι η μαμά?'' 😅💪


Οι βόλτες του Σαββάτου των αγοριών πάντα με ξεκουράζουν! Μένω στο σπίτι με την μικρή ροζούλα, η οποία είναι πολύ ήσυχη και καθόλου γκρινιάρα! Την έχω παντού μαζί μου φορώντας το αγαπημένο μου ringsling και έτσι είμαστε και οι δύο ικανοποιημένες! Πηγαίνουμε βόλτες στις κούνιες μόνες μας και είναι ωραία! Είναι ωραίο που μπορούμε να χωριστούμε σε αγόρια και κορίτσια! Αυτό μας δίνει άλλη δυναμική! Περνάμε καλά και όταν είμαστε χώρια αλλά και όταν είμαστε μαζί!

Σε μαμαδογλυκοφιλώ!



You May Also Like

0 σχόλια

My Insta Posts