Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

ΟΛΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ

by - Πέμπτη, Μαρτίου 15, 2018

Περί γάμου σήμερα ο λόγος και νομίζω πως σήμερα θα πω πολλά!😏Όλα του γάμου δύσκολα λένε και θα συμφωνήσω με αυτό 100%! Αν είσαι φρεσκοπαντρεμένη κάθισε αναπαυτικά να δεις τι σε περιμένει ή αν δεν θέλεις να σου χαλάσουμε το ''όνειρο'' που λέει και ο λαός βγες από αυτό το post όσο προλαβαίνεις!! Αν πάλι είσαι χρόνια παντρεμένη μείνε να τα πούμε παρεούλα! Γιατί όπως και να το κάνουμε δεν είναι όλα τέλεια και ρομαντικά όπως για παράδειγμα οι  γάμοι στη Σαντορίνη!

ola tou gamou diskola
Όλα του γάμου δύσκολα θα πω και πάλι! Σκέφτομαι καμιά φορά πόσο ευτυχισμένος νιώθεις όταν γνωρίζεις το άλλο σου μισό, ή νομίζεις πως το γνωρίζεις τελοσπάντων! Στην αρχή όλα σου φαίνονται υπέροχα, ακόμα και οι κάλτσες του που βρίσκεις δεξιά και αριστερά πεταμένες δεν σε ενοχλούν!Έχεις όρεξη να τον περιποιείσαι, να του κάνεις μασάζ, του ετοιμάζεις το αγαπημένο του φαγητό φορώντας sexy εσώρουχα και τα τοιαύτα! Έλα, όμως, που υπάρχουν και κάποιες στιγμές που θέλεις να τον κάνεις κομματάκια καθώς περνούν τα χρόνια!👿

Η συμβίωση είναι κάτι που με ζόριζε πάντα εμένα προσωπικά! Είμαι πολύ ανεξάρτητη και θέλω όλα να είναι στη θέση τους μέσα στο χώρο που κινούμαι και ζω γενικότερα! Μου γυρίζουν τα λαμπάκια αν δω πεταμένα πράγματα, ποτήρι άπλυτο έξω από το νεροχύτη και ρούχα φορεμένα μέσα στη ντουλάπα! Σε άγχωσα το ξέρω αλλά τι να κάνουμε ο καθένας με τις παραξενιές του..Ο γάμος από την άλλη ήταν κάτι που ήθελα από τη στιγμή που γνώρισα τον άντρα μου! Για καλή μας τύχη το ίδιο σκεφτόταν και αυτός!

Πιστεύω ακράδαντα πως ο γάμος είναι ένα συμβόλαιο και είμαι πεπεισμένη πια πως τον μεγάλο έρωτα της ζωής σου, εκείνον που σε κάνει να τρέμεις, να χάνεις να λόγια σου και την καρδιά σου να χτυπά σαν να είναι έτοιμη να σπάσει, δεν πρέπει να τον παντρεύεσαι!Η ζωή μου έχει δείξει πως αυτά τα ζευγάρια κάποια στιγμή θα χωρίσουν! Γιατί πολύ απλά ο γάμος δεν μένει μόνο σε εύκολες και χαρούμενες αποφάσεις, όπως για παράδειγμα η επιλογή dj γάμου την ημέρα του party

ΟΛΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ

Ένας επιτυχημένος γάμος θέλει πολλή δουλειά, πολλή προσπάθεια και συνεχώς υποχωρήσεις! Συνήθως η γυναίκα είναι αυτή που αναγκάζεται να κάνει τις περισσότερες σε καμία περίπτωση όμως επειδή ο άντρας είναι το ισχυρότερο φύλο! Όχι, δεν το λέω φεμινιστικά! Όσο και αν θέλουν να πιστεύουν πως εκείνοι έχουν το πάνω χέρι, καθημερινά αποδεικνύεται πως οι γυναίκες είναι πιο ισχυρές, πιο δυνατές! Αρκεί μόνο να σκεφτεί κανείς πως μια γυναίκα που εργάζεται έχει στους ώμους της το φορτίο του σπιτιού, του super market, των δραστηριοτήτων των παιδιών, του διαβάσματος και πόσα άλλα ακόμη δεν ξέρω! Ναι, και οι άντρες έχουνε ευθύνες δεν αμφιβάλλει κανείς για αυτό! Η εργαζόμενη μαμά όμως τους τρώει λάχανο σε  όλα!💪😏

Θα κλείσω λέγοντας πως για να πετύχει ένας γάμος πρέπει κυρίως να δουλέψεις πολύ με τον εαυτό σου! Να ξέρεις τι θέλεις εσύ ο ίδιος και να βοηθάς τον εαυτό σου! Μόλις εσύ αλλάξεις τον τρόπο σκέψης σου θα δεις να αλλάζουν όλα γύρω σου, ακόμα και ο άντρας σου!Μην ξεχνάς πως είσαι ότι δηλώνεις και ελκύεις μόνο όσα εκπέμπεις! Τα έχουμε πει αυτά άλλωστε και στο παρελθόν! 
Περιμένω τις σκέψεις σου!



You May Also Like

1 σχόλια

  1. Γεια σου Εύη!
    Κατά τη γνώμη μου οι σχέσεις κάνουν κύκλους. Περνούν από καλές φάσεις σε χειρότερες και μετά ξαναγίνονται όλα εντάξει και μετά κάπου το ξαναχάνουμε... Όλα εξαρτώνται από το πώς αισθανόμαστε και από την όρεξη που έχουμε να ασχοληθούμε με τον άνθρωπό μας, όταν η καθημερινότητα τρέχει με φρενήρεις ρυθμούς τόσο για εμάς όσο και για εκείνον.
    Πιστεύω πως δεν πρέπει να καταπιεζόμαστε ή να προσποιούμαστε συμπεριφορές που δεν μας "βγαίνουν". Ας είμαστε ο εαυτός μας, ας προσέχουμε τις κουβέντες μας ειδικά όταν είμαστε νευριασμένοι γιατί τσακίζουν κόκκαλα ως γνωστόν κι από εκεί και πέρα, αν έχουμε χημεία με τον άνθρωπό μας τα πράγματα πάντα θα βρίσκουν τον δρόμο τους. Έτσι όπως τον βρήκαν και στην αρχή της σχέσης μας!
    Καλό σου βράδυ. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

My Insta Posts