Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

Ο ΝΟΙ ΚΑΙ Η ΦΑΛΑΙΝΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ

by - Κυριακή, Φεβρουαρίου 11, 2018

Τον μικρό ήρωα Νόι τον γνωρίσαμε πριν από ένα χρόνο περίπου για την παιδική του αφέλεια, τον αυθορμητισμό του αλλά και την μεγάλη του καρδιά! Τώρα, ο μικρός επιστρέφει πάλι παρέα με τη φάλαινα αλλά σε λίγο πιο χειμωνιάτικο story!Ο Νόι και η φάλαινα τον χειμώνα από τον αγαπημένο μας Benji Davies και τις Εκδόσεις Ίκαρος!

Benji Davies Εκδοσεις Ίκαρος

Η ιστορία είναι σύντομη με πλούσια εικονογράφηση, όμως, που σε κάνει κάθε φορά να μαγεύεσαι και να μεταφέρεσαι απευθείας στο μέρος της εικόνας! Ο μικρός Νόι αποχαιρέτησε τον μπαμπά του, ο οποίος βγήκε για το τελευταίο ψάρεμα μιας και ο χειμώνας είχε έρθει για τα καλά!Ωστόσο, οι ώρες περνούσαν και ο μπαμπάς του δεν επέστρεφε στο σπίτι! Ο Νόι γεμάτος ανησυχία βγήκε στην παγωμένη θάλασσα να τον αναζητήσει! Βρήκε το καΐκι του ανάμεσα στους πάγους χωρίς τον μπαμπά του όμως μέσα! Εγκλωβισμένος μέσα στη χιονοθύελλα και στο καΐκι κάποια στιγμή άκουσε έναν δυνατό θόρυβο! Ο φίλος του, που είχε σώσει κάποτε, η φάλαινα, ήρθε να τον σώσει και αυτή με τη σειρά της και παρέα με όλη την οικογένειά της!


Benji Davies

Benji Davies

benji Davies

Για τις φάλαινες ξέρουμε πως είναι υπέροχα θηλαστικά, πως διαισθάνονται και πως αγαπούν τον άνθρωπο για έναν ανεξήγητο λόγο! Η φάλαινα σε αυτή εδώ την ιστορία το αποδεικνύει περίτρανα!

Benji Davies



You May Also Like

0 σχόλια

My Insta Posts