Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

SUMMER ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ POCKET GIVEAWAY

by - Πέμπτη, Ιουλίου 20, 2017

Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη γιατί ο διαγωνισμός που σας ετοίμασα με την ευγενική χορηγία των αγαπημένων μου Εκδόσεων Μεταίχμιο δεν έχει έναν, δύο ή τρεις τυχερούς αλλά ΠΕΝΤΕ! Πέντε τυχεροί από εσάς τους αναγνώστες μας, θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο των βιβλίων που επέλεξα εγώ για εσάς από την σειρά Pocket Μεταίχμιο, φροντίζοντας να συμπεριλάβω όλες τις κατηγορίες μέσα, αστυνομικό-κλασσικό-nonfiction- ελληνικά-ξένα!

διαγωνισμός pocket μεταίχμιο mamasnpapas.gr

Λίγα λόγια για την σειρά Pocket Μεταίχμιο:
Η σειρά Μεταίχμιο Pocket αποτελείται από αγαπημένα βιβλία γνωστών συγγραφέων- έργα ελληνικής και μεταφρασμένης λογοτεχνίας, κλασσικά που άφησαν εποχή και άντεξαν στον χρόνο, συναρπαστικές αστυνομικές περιπέτειες, συγκλονιστικές βιογραφίες και μαρτυρίες που επανακυκλοφορούν σε μικρό, βολικό σχήμα με πολύ χαμηλή τιμή από μόλις  5,50 έως 9,90 e.Η σειρά δημιουργήθηκε λαμβάνοντας υπόψιν τις ανάγκες των σύγχρονων αναγνωστών, αγαπήθηκε αμέσως και έγινε ανάρπαστη ακριβώς διότι γεννήθηκε από την ιδέα ότι το διάβασμα δεν πρέπει να αποτελεί προνόμιο, τα βιβλία τσέπης είναι για όλους, δεν προορίζονται για το ράφι και μας ακολουθούν παντού, στην πόλη, στο δρόμο, στο τρένο, στο μετρό, στο λεωφορείο, στις διακοπές!
Τα βιβλία που επέλεξα για εσάς τους 5 τυχερούς νομίζω πως είναι ένα και ένα! Δυσκολεύτηκα λιγάκι η αλήθεια είναι, μιας και εγώ προσωπικά θέλω να διαβάσω τα περισσότερα από αυτά, ωστόσο κατέληξα στα εξής:

→ Μου λείπεις Harlan Coben

Είναι ένα συνηθισμένο προφίλ σε μια ιστοσελίδα γνωριμιών. Γιατί τότε η αστυνομικός Κατ Ντόνοβαν καταρρέει όταν παρατηρεί τη φωτογραφία που το συνοδεύει? Ο άνδρας δεν είναι άλλος από τον πρώην αρραβωνιαστικό της τον Τζεφ, που της ράγισε την καρδιά πριν από δεκαοχτώ χρόνια. Ο κόσμος εκρήγνυται και συναισθήματα που επί χρόνια αγνοούσε ξυπνούν και τη συγκλονίζουν..Υπάρχει ακόμη ελπίδα για την σχέση τους?...


Ένα από τα πιο ανορθόδοξα βιβλία της νεότερης εποχής που αφηγείται την συγκλονιστική ιστορία του ηδονοθήρα Ντόριαν, ο οποίος συνεπαρμένος από το εξαιρετικά όμορφο πορτρέτο που του φιλοξενεί ο ζωγράφος Μπάζιλ Χόλγουορντ, πουλάει την ψυχή του με αντάλλαγμα την αιώνια νεότητα και το αιώνιο κάλλος...

→ Η κυρία με τις Καμέλιες  Αλέξανδρος Δουμάς

Έμπνευση για την ιστορία του Δουμά και την τραγική της ιστορία, στάθηκε η Μαρί Ντιπλεσί, μια από τις διασημότερες εταίρες του Παρισιού, η οποία πέθανε το 1847 σε ηλικία μόλις 23 ετών από φυματίωση, βουτηγμένη στα χρέη της πολυτελούς ζωής της. Ο ίδιος ο συγγραφέα είχε ερωτικές σχέσεις μαζί της, τις οποίες όμως σύντομα διέκοψε..


Η γραφική Φιελμπάκα έχει δοκιμαστεί στο παρελθόν από τραγωδίες, αλλά τίποτα δεν την έχει συγκλονίσει τόσο όσο το πτώμα ενός μικρού κοριτσιού στα δίχτυα ενός ψαρά. Τα αποτελέσματα της νεκροψίας σοκάρουν- δεν πρόκειται για ατύχημα...

 Για μια χούφτα βινύλια Χίλντα Παπαδημητρίου

Ο αστυνόμος Χάρης Νικολόπουλος πλησιάζει τα σαράντα, αλλά ζει ακόμα με τη μαμά του και απασχολείται σε δουλειές ρουτίνας στη ΓΑΔΑ. Και τώρα για πρώτη φορά του αναθέτουν τη διαλεύκανση μιας ανθρωποκτονίας. Πρέπει να βάλει τα δυνατά του να βρει το δολοφόνο, αφού λαχταρά να κάνει καριέρα ντετέκτιβ, σαν τους ήρωες των αστυνομικών βιβλίων που διαβάζει!.

Τι πρέπει να κάνεις για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό μας?

1. Like στη σελίδα mamasnpapas.gr
2. Like στη σελίδα Εκδόσεις Μεταίχμιο
3. Δημόσια κοινοποίηση της φωτογραφίας του διαγωνισμού που θα βρεις εδώ
4. Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής ώστε να έχουμε τα στοιχεία σου για την κλήρωση. 


Λήξη διαγωνισμού 20 Αυγούστου 2017.

Όροι & Προϋποθέσεις:

1. Δεκτές οι συμμετοχές μόνο εντός Ελλάδος.
2. Ο κάθε νικητής κερδίζει ένα από τα πέντε αντίτυπα, το οποίο θα παραλάβει από το κατάστημα των Εκδόσεων ''Πολυχώρος Μεταίχμιο'' Ιπποκράτους 118 Αθήνα αν είναι κάτοικος Αττικής, ενώ αν είναι κάτοικος εκτός Αττικής θα του αποσταλεί με courier. Τα έξοδα αποστολής τα επιβαρύνεται ο δωροθέτης.
3. Το βιβλίο που θα επιλέξει δεν ανταλλάσσεται με άλλο ή με χρήματα.
4. Δεκτές οι συμμετοχές μόνο όσων ακολούθησαν σωστά όλα τα βήματα.
5. Η κλήρωση θα διεξαχθεί από εμένα την ίδια μέσω του MiniWebTool, Random Name Picker και οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω του email που δήλωσαν στη φόρμα, οπότε να έχετε του νου σας μετά τις 20 Αυγούστου.
6. Αν κάποιος από τους 5 νικητές δεν έχει απαντήσει εντός 3 ημερών η κλήρωση θα επαναληφθεί για ευνόητους λόγους.
7. Διπλές και τριπλές συμμετοχές στην φόρμα συμμετοχής θα διαγράφονται.

Σας εύχομαι όλους καλές βουτιές όλον αυτόν τον μήνα μέχρι και τον Αύγουστο και καλή επιτυχία στον διαγωνισμό μας! Ευχαριστώ ακόμη μια φορά τις Εκδόσεις Μεταίχμιο για την ευγενική τους χορηγία!

Σε μαμαδογλυκοφιλώ!




You May Also Like

12 σχόλια

  1. Πόσο τέλειοοοοοοοοοο δώρο για τη γιορτή μου✦✦✦✦✦
    Ευχαριστούμε πολύ για την ευκαιρία που μας δίνετε 💚💜❤Μακάρι να σταθώ τυχερή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας ευχαριστουμε πολυ για τα ωραια βιβλια.
    Ιωαννης Τσιρος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας ευχαριστουμε πολυ για τα ωραια βιβλια.
    Ιωαννης Τσιρος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενα βιβλιο -δωρο- ανεκτιμητη αξια !!! Ευχαριστουμε πολυ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ευχαριστουμε παρα πολυ για το ομορφο αυτο δωρο,να εισται καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

My Insta Posts