Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΚΟΑΛΑ!

by - Τρίτη, Μαρτίου 14, 2017

Χτες παρέα με τα μικρά γνωρίσαμε τον Κέβιν 🐨, ένα μικρό πεισματάρικο κοάλα και αρκετά άτολμο! Ο Ντίνος θέλησε να γνωρίσει την ιστορία του και φρόντισε να ζωγραφίσει το εξώφυλλο του βιβλίου, όπως συνηθίζει να κάνει το τελευταίο διάστημα!
εκδόσεις πατάκη
Η ιστορία όλη διαδραματίζεται γύρω από αυτό το κοάλα που βλέπεις στην φωτογραφία με τα τρομαγμένα μάτια! 🐨Ζει σε ένα ψηλό δέντρο μέσα σε ένα υπέροχο, ζεστό και ηλιόλουστο δάσος!Είναι χνουδωτός, όμορφος και γκριζωπός! Τρελαίνεται να μασουλάει τα φύλλα του δέντρου του  και να κοιμάται συνεχώς! Δεν το κουνάει ρούπι από τον κορμό του δέντρου που ζει ! Του αρέσει η ακινησία, βλέπεις!Ή μήπως όχι?
εκδόσεις πατάκη
Στην πραγματικότητα δεν του αρέσουν και τόσο οι ξάπλες! Ο Κέβιν είναι ένα φοβισμένο κοάλα και φοβάται να κατέβει από το δέντρο του! Διστάζει και τρομοκρατείτε και μόνο στην ιδέα μήπως πάθει κάτι! Όσο και αν τον προσκαλούν οι φίλοι του για παιχνίδι, αυτός επιμένει πεισματικά και δεν κατεβαίνει που ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα!🐾
Εκδόσεις Πατάκη!

Τα κατάφερες κοάλα!

Και ήρθε αυτή η στιγμή που ο κόσμος του γύρισε ανάποδα και βρέθηκε ο κορμός του δέντρου που ήταν γραπωμένος τοοοόσο καιρό κομμένος κάτω στο έδαφος!Τι λες? Θα τα καταφέρει άραγε το διστακτικό και φοβητσιάρικο κοάλα να προσαρμοστεί στο έδαφος? Θα του αρέσει η ζωή εκεί κάτω?Ποιος ξέρει?😏

Ένα βιβλίο ότι πρέπει για όσους διστάζουν να πάρουν αποφάσεις στην ζωή τους! Για όσα πιτσιρίκια φοβούνται τις αλλαγές και για εκείνα που δεν τολμούν να δοκιμάσουν το διαφορετικό! Η ιστορία του διστακτικού Κέβιν μας αποδεικνύει περίτρανα πως το διαφορετικό δεν είναι απαραίτητα και ριψοκίνδυνο! Ίσα ίσα είναι εκείνο που μπορεί να μας βοηθήσει να γίνουμε λιγάκι παραπάνω χαρούμενοι και ευτυχισμένοι!

Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Πατάκη και μπορείς να το αγοράσεις από εδώ σε τιμή με έκπτωση!

Σε μαμαδογλυκοφιλώ!


You May Also Like

0 σχόλια

My Insta Posts