Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση των κειμένων ή των φωτογραφιών χωρίς άδεια χρήσης από τον ιδιοκτήτη. Από το Blogger.

ΟΙ ΟΜΠΡΕΛΙΤΣΕΣ..

by - Τρίτη, Μαρτίου 07, 2017

Το βιβλίο που θα σου δείξω σήμερα στην στήλη μου Βιβλία το πήρα στα χέρια μου ανήμερα Αγίου Βαλεντίνου 💏και όχι τυχαία!Λίγες μέρες πριν την γιορτή των ερωτευμένων είχε πέσει στην αντίληψή μου ύστερα από μια βιαστική περιήγηση την σελίδα της Ελληνοεκδοτικής στο Facebook! Ήταν ένα μικρό βιβλίο που έκρυβε μέσα του μια μεγάλη ιστορία αγάπης💘! 💭Πλησιάζει ο Βαλεντίνος σκέφτηκα καλή ιδέα να το πάρω!💭
Ελληνοεκδοτική


Πρόκειται για ένα μικρούλι βιβλιαράκι, με σκληρόδετη βιβλιοδεσία! Το χρώμα του κόκκινο της φωτιάς όπως ακριβώς του αρμόζει!Ο τίτλος παιχνιδιάρικος που σε κάνει να θέλεις να γυρίσεις σελίδα και να ρίξεις μια ματιά σε αυτή την ιστορία αγάπης!
Εύα Παλαιοκρασσά
Δυο ομπρελίτσες, εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους, συναντήθηκαν από μακριά και ήθελαν απεγνωσμένα να βρεθούν και από κοντά! Οι εποχές, όμως, τις κρατούσαν σε απόσταση, καθότι η μία ήταν για το καλοκαίρι και η άλλη για τον χειμώνα!Τόλμησαν να πάνε κόντρα στο πεπρωμένο τους και να συναντηθούν παρά τις διαφορές τους! Ήταν αυτό που λέμε έρωτας με την πρώτη ματιά, δεν μπορείς να αντισταθείς στο κάλεσμά του! Ο πόθος και η επιθυμία για επαφή είναι κάτι που σε κυριεύει! Έτσι, οι δυο ομπρελίτσες έζησαν αξέχαστες στιγμές, είδαν ηλιοβασιλέματα , ταξίδεψαν σε μέρη ξωτικά, μοιράστηκαν πολλά μαζί! 
Ελληνοεκδοτική
Για πόσο,όμως, θα ήταν έξω από το φυσικό τους περιβάλλον, έξω από τα νερά τους? Για πόσο θα μπορούσε να αντέξουν χωρίς την ελευθερία με την οποία είχαν μάθει να ζουν τόσα χρόνια, πόσο ακόμα θα άντεχαν μακριά από το ασφαλές τους πεδίο?
Το βιβλίο το έδωσα να το διαβάσουν άλλες δύο φίλες μου! Θέλω να σου πω πως η καθεμία έδωσε διαφορετική ερμηνεία σε διάφορα σημεία της ιστορίας! Είναι μια ιστορία αγάπης- έρωτα που ξεκινά με όλα τα γλυκά και ονειρεμένα που ζει κανείς όταν ερωτεύεται παράφορα και ολοκληρωτικά! Μετά από λίγο καιρό, όμως, δίπλα στο συναίσθημα έρχεται να κάτσει η λογική για κουβέντα και ξεκαθάρισμα! Τότε είναι που όλα αλλάζουν τροπή! Όταν πέσουν στο τραπέζι λέξεις όπως η ελευθερία και η ασφάλεια τότε δυστυχώς ο έρωτας περνάει σε δεύτερη μοίρα! Ποτέ όμως δεν ξέρεις πως μπορεί να τα φέρει η ζωή! Έτσι δεν είναι?
Εύα Παλαιοκρασσά Ελληνοεκδοτική
Η Εύη Παλαιοκρασσά άγγιξε τις ευαίσθητες χορδές της ψυχής μου! Όλοι έχουμε ζήσει έναν τέτοιο έρωτα σίγουρα!Άλλοι κατάφεραν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και να πορευτούν μαζί! Άλλοι πάλι χωρίστηκαν και δεν αντάμωσαν ποτέ και την επόμενη κιόλας μέρα ο έρωτας τους περίμενε λιγάκι παρακάτω!
Μπορείς να αγοράσεις το βιβλίο από εδώ με έκπτωση!
Σε μαμαδογλυκοφιλώ!

You May Also Like

0 σχόλια

My Insta Posts